"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Ερωτηματολόγιο - συμμετοχή σε έρευνα στο πλαίσιο συμμετοχής του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα “ Smart Farming 4.0 All

Το Επιμελητήριο της Χαλκιδικής συμμετέχει στο στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Erasmus +, στο πρόγραμμα «Smart Farming 4.0 All» μαζί με άλλους πέντε εταίρους.
Οι εταίροι στο πλαίσιο του προγράμματος «Smart Farming 4.0 All», συνεργάστηκαν για να κάνουν μια εκτεταμένη έρευνα, που απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματιών, ώστε να μπορέσουν να δημιουργήσουν ένα
εγχειρίδιο έξυπνης γεωργίας και να το διαδώσουν ελεύθερα σε όλους όσους ενδιαφέρονται για το...

μέλλον της γεωργίας. Παράλληλα σκοπεύουν να αναπτύξουν ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα για την εκπαίδευση εμπειρογνωμόνων που θα λειτουργήσουν ως «φορείς καινοτομίας» που θα διαδώσουν και θα ενσωματώσουν τις νέες μεθόδους του προγράμματος και του εγχειριδίου στις περιφέρειες όπου εδρεύουν οι εταίροι.
Το έργο θα έχει ευρύτατο αντίκτυπο και όφελος σε διάφορους τομείς και σε χώρες που αντιμετωπίζουν παρόμοιες προκλήσεις. Θα επικεντρωθεί σε έξυπνες μεθόδους καλλιέργειας, όπως η υδροβιομηχανία - η καλλιέργεια
ψαριών και φυτών μαζί σε ένα οικοδομημένο, ανακυκλωμένο οικοσύστημα, που χρησιμοποιεί φυσικά βακτήρια από τα απόβλητα ψαριών για να παράγει θρεπτικά συστατικά για τα φυτά. Αυτό περιλαμβάνει μια φιλική προς το περιβάλλον φυσική μέθοδο για την καλλιέργεια τροφίμων, που χρησιμοποιεί τα καλύτερα προϊόντα υδατοκαλλιέργειας και υδροπονίας χωρίς να χρειάζονται επιπλέον φιλτράρισμα του νερού ή προσθήκες χημικών λιπασμάτων.
Επισυνάπτουμε συνημμένα έρευνα με τη μορφή ερωτηματολογίου που απευθύνεται σε γεωργούς, επιχειρηματίες, εμπόρους, εκπαιδευτές νέων τεχνολογιών κλπ. ασχολούμενοι με τον ευρύτερο τομέα της γεωργίας από την Χαλκιδική.
Προς ενημέρωσή σας η έρευνα – ερωτηματολόγιο είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής στο link:
https://www.epichal.gr/xalkidikiimages/SmartFarm4_08_09_2020_EL-1_F2104.pdf
Παρακαλούμε την συμπλήρωσή του, το αργότερο έως Τρίτη 15/9/2020 . Για τη συμπλήρωσή του παρακαλούμε να επισκεφτείτε το παρακάτω link :
https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/SmartFarm4?surveylanguage=EL
  Μετά τη συμπλήρωση και την υποβολή του, παρακαλούμε την λήψη του υποβληθέντος αρχείου σε μορφή .pdf και την προώθησή του στο e mail του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής: simvoulo@epichal.gr  .

Δεν υπάρχουν σχόλια: