"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

Ανταπάντηση του δημοτικού συμβούλου Ι.Σφυρή στην ανάρτηση του Δ.Σ της Κατασκήνωσης Μεταμόρφωσης Δήμου Πολυγύρου

"Καλημέρα σας......καλή βδομάδα.

Διαβάζοντας χθες την απάντηση του Αντιδημάρχου, κ.Ζαγγίλα στη σχετική ανάρτηση μου για την Παιδική Κατασκήνωση στη Μεταμόρφωση, μου κίνησε αρχικά την περιέργεια - ως σύγχρονος Ρομπέν των Δασών όπως με χαρακτήρισε- η δήλωση του για την δεύτερη καλύτερη κατασκήνωση βαθμολογικά πίσω από αυτή του Αγίου Ανδρέα.
Σε μια γρήγορη αναζήτηση στο ίντερνετ λοιπόν για την κατασκήνωση στον Μαραθώνα, τα αποτελέσματα που εμφανίζονται και κυριαρχούν αφορούν κυρίως οικονομικές ατασθαλίες που έγιναν...
σε αυτή την πρώτη βαθμολογικά δομή. Είμαι βέβαιος ότι η δεύτερη κατασκήνωση σε βαθμολογία (της Μεταμόρφωσης) -σύμφωνα με τα λεγόμενα του Αντιδημάρχου- επ' ουδενί θα εμφάνιζε θέματα οικονομικών ατασθαλιών, όπως η πρώτη. Πόσο μάλλον με τον Αντιδήμαρχο υπόλογο διαχειριστή πώς θα ήταν δυνατό να συμβεί κάτι τέτοιο αφού στα τόσα χρόνια που διαχειρίζεται χρήματα και υποθέσεις που αφορούν τον Δήμο γενικότερα ουδέποτε έδωσε δικαίωμα για αυθαιρεσία και κακοδιαχείρηση.
Επί του προκειμένου τώρα.....
Κύριε Αντιδήμαρχε όλοι γνωρίζουν ότι το ΔΣ της κατασκήνωσης στη Μεταμόρφωση, είναι άτομα της απολύτου επιλογής και εμπιστοσύνης σας και έχετε τον απόλυτο έλεγχο στον διορισμό στελεχών και υπαλλήλων της κατασκήνωσης.
Έχετε την απόλυτη ευθύνη των προμηθειών, των εξοπλισμών και των επισκευών που αφορούν την κατασκήνωση. Δεν είναι ορθό και τίμιο να κρύβεστε πίσω από το ΔΣ το οποίο επίσης επιλέγετε και ελέγχετε απόλυτα.
Οι ευθύνες βαραίνουν εσάς προσωπικά , εσείς εκτίθεστε κι αν κριθεί από τους αρμόδιους σκόπιμο, εσείς θα λογοδοτήσετε. Δεν είναι συμπεριφορά πολιτικού ανδρός, να κρύβεται πίσω από υφισταμένους που επιλέγει κι ελέγχει την ώρα των ευθυνών.
Όταν είσαι στη διοίκηση του Δήμου και της εκάστοτε δομής, δεν αρκεί να κατηγορείς όσους με ονοματεπώνυμο λένε αλήθειες. Πρέπει να δίνεις λύσεις στα υπαρκτά προβλήματα και να απαντάς με την διόρθωση των "στιγμιαίων" παραλείψεων σου. Σε καμία περίπτωση άλλωστε δε μπορούμε να κατηγορήσουμε έναν αντιδήμαρχο για εγκληματική αμέλεια και αδιαφορία σε μια τέτοια δομή. Μπορούμε;;;
Μην κρύβεστε λοιπόν, δεν θα σας σώσουν τέτοιες τακτικές γιατί η τωρινή αντιπολίτευση τυγχάνει να μην ζητά, αλλά μόνο να ψάχνει και να ερευνά επιζητώντας διαφάνεια και χρηστή διοίκηση ( άγνωστη λέξη για κάποιους).
Οι δημότες πλέον μαθαίνουν και κρίνουν συμπεριφορές και πολιτικές που μέχρι χθες δεν γνώριζαν.
Να είστε βέβαιος και όσοι ασπάλακες κρύβονται πίσω από τέτοιες τακτικές ότι τελικά η πόλη θα νικήσει! Απλώς την επόμενη φορά όλοι οι παραπάνω θα είναι απόντες, γιατί δεν θα έχουν κάτι προσωπικά να κερδίσουν, όπως συνήθισαν χρόνια τώρα".

Ο υπογράφων με ονοματεπώνυμο
Δημοτικός Σύμβουλος Πολυγύρου
Σφυρης Ιωάννης

ΥΓ.1: Όπως πολύ καλά τα λέτε, όλα στη κατασκήνωση βαίνουν καλώς και δεν υπάρχει λόγος να ενημερωθεί για το θέμα η αρμόδια Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και η Εθνική Αρχή Διαφάνειας ( πρώην Σώμα Επιθεωρητών Υγείας και Πρόνοιας).....αν παραταύτα συμβεί κάτι τέτοιο εκεί να σε δω Αντιδήμαρχε αν θα τους πεις και αυτούς κωμικούς και γραφικούς όπως αναφέρεσαι με περισσή αγάπη σε μένα.

ΥΓ2.: Αντιπρόταση στα λεγόμενα σας να επιτρέψετε τον έλεγχο της κατασκήνωσης από διαπαραταξιακή επιτροπή με μέλη όλων των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου, αφού πρώτα παρουσιάσετε επακριβώς τον οικονομικό απολογισμό της κατασκήνωσης και όχι μόνο του τρέχοντος έτους....Να μας δείξει το ΔΣ της Κατασκήνωσης αναλυτικά τα έργα που πραγματοποιήθηκαν βάση των αναθέσεων και αν αυτά που παρουσίασα δεν ισχύουν, θα βγω δημόσια να ζητήσω συγγνώμη από τους συνδημότες για την παραπληροφόρηση όπως λέτε και εσείς....αν όμως ισχύει έστω και ένα από αυτά που δείχνουν οι φωτογραφίες και οι απευθείας αναθέσεις που κάνετε όλα αυτά τα χρόνια ως διοίκηση δεν ανταποκρίνονται σε εκτελεσθέντα έργα, ελπίζω και εσείς να βγείτε να ζητήσετε δημόσια συγγνώμη αν και το πρέπον θα ήταν σε μια τέτοια περίπτωση να παραιτηθείτε.
ΥΓ3.Έκανα την ανάρτηση πρωί πρωί, αρχή καινούργιας εβδομάδας για να την απολαύσετε με το καφεδάκι σας.....την καλημέρα μου!

Σχετική ανάρτηση:

Δεν υπάρχουν σχόλια: