"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

Δήλωση της Ελευθερίας Χατζησταματίου για τα νέα μέτρα του covid 19

"Τα χθεσινά μέτρα που ανακοίνωσε ο κύριος Χαρδαλιάς,έρχονται να ρίξουν την χαριστική βολή στην ήδη άσχημα πληγωμένη επιχειρηματικότητα της εστίασης και του τουρισμού στη Χαλκιδική.
Τα λάθη που έγιναν από μία μικρή μερίδα επιχειρηματιών με τις γνωστές συναυλίες,αλλά και οι πολλές επισκέψεις τουριστών που δεν ελέγχθηκαν για τον covid 19, θα πρέπει να μας γίνει μάθημα τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο.
Ελπίζω οι αντιδράσεις των τοπικών...
επιχειρήσεων να βρουν ευήκοα ώτα βοηθώντας οικονομικά τους πληγέντες.Δεν μπορεί πλέον να "πληρώνουν το μάρμαρο" οι μικρομεσαίοι με την βαριά φορολογία,τα πολλά δημοτικά τέλη,τα υψηλά ενοίκια,τον δυσβάστακτο πλέον ΦΠΑ και τα εξοντωτικά πρόστιμα των ελεγκτικών μηχανισμών ¨διά ασήμαντον αφορμή¨.
Πρέπει η κυβέρνηση να καταλάβει, ότι οι αποφάσεις και τα μέτρα λαμβάνονται σε συνεργασία με τους επιχειρηματίες και τους εργαζόμενους και όχι από τα γραφεία της Αθήνας με σχέδια επί χάρτου.
Η πραγματικότητα είναι έξω στην κοινωνία και θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψιν από τους αρμόδιους φορείς και τους βουλευτές του νομού σε όποιο κόμμα κι αν ανήκουν,διότι η σιωπή δηλώνει ενοχή.
Φυσικά η υγεία πρωτεύει όλων,αλλά και η επιβίωση είναι το αμέσως επόμενο σημαντικό"!!!!

Ελευθερία Χατζησταματίου, Πολιτεύτρια ΝΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια: