"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020

Παραδόθηκε ΙΧ αυτοκίνητο για τις ανάγκες του προγράμματος Β.Σ.Σ. Ζερβοχωρίων (Βοήθεια στο σπίτι) - Η συγκινητική ανακοίνωση της Κ.Ε.ΔΗ.ΠΟ

Παραδόθηκε χθες ένα ΙΧ αυτοκίνητο για τις ανάγκες του προγράμματος Β.Σ.Σ. Ζερβοχωρίων(Βοήθεια στο σπίτι) και γι αυτό το λόγο η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πολυγύρου προχώρησε στην παρακάτω συγκινητική ανακοίνωση:


"Ιδιαίτερη μέρα η σημερινή.
Παραδόθηκε από την πρόεδρο κυρία Αβέρη Μαρία το πολυπόθητο ΙΧ αυτοκίνητο για τις ανάγκες του προγράμματος Β.Σ.Σ. Ζερβοχωριων (Βοήθεια στο σπίτι).
Ευχαριστούμε πολύ τον Αντιδήμαρχο κ. Κομπόγιαννο Χρήστο όπως και τον πρόεδρο του δημοτικού ραδιοφώνου κ. Φυλαχτό Χρήστο για την θερμότατη υποδοχή.
Η χαρά που είδαμε στα μάτια των εργαζομένων στο πρόγραμμα ήταν η δική μας ανταμοιβή.
Καλοτάξιδο!!!!

Υ.Γ.
Αγαπημένε Δημήτρη Κοντογιώργη ήταν ιδιαίτερη αυτή η μέρα κι αυτό, γιατί έλειπες.
Γνωρίζω καλά πόσο πολύ το ήθελες αυτό το αυτοκίνητο.
Σε κάθε συνάντηση μας ήταν η πρώτη κουβέντα που έλεγες πάντα...Αυτοκίνητο οπωσδήποτε!!
Κοίτα...το πήραμε!!
Ελπίζω να μας έβλεπες σήμερα από κει ψηλά και να χαιρόσουν μαζί μας"!




Επίσης η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πολυγύρου Μαρία Αβέρη δήλωσε:
"Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πολυγύρου υπό την στήριξη του Δημάρχου κ. Αστερίου Ζωγράφου και σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο, κ.Κομπόγιαννο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Ραδιοφώνου, κ.Φυλαχτό, πραγματοποίησαν σήμερα την παράδοση ενός αυτοκινήτου, δωρεά προς το Πρόγραμμα Β.Σ.Σ. ΔΕ Ζερβοχωρίων. Εύχομαι με αυτό τον τρόπο το έργο και οι υπηρεσίες που παρέχουν οι εργαζόμενοί μας να καταστεί ευχερέστερο. Καλορίζικο"!

Δεν υπάρχουν σχόλια: