"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

ΑΚΥΡΩΣΗ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ 4ο ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ RUN ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Η Οργανωτική Επιτροπή του Αγώνα δρόμου 4ο ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ RUN ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή 23 Αυγούστου 2020, λαμβάνοντας υπόψη την έκτακτη και απρόσμενη επιδείνωση της Υγειονομικής κατάστασης στην περιοχή λόγω COVID-19, ανακοινώνει ότι αποφάσισε την Ακύρωση του Αγώνα της Κυριακής 23 Αυγούστου 2020.

Η παραπάνω απόφαση ήταν δύσκολη, αλλά επιβεβλημένη, έχοντας ως πρώτιστο γνώμονα την Ασφάλεια των αθλητών, των εθελοντών αλλά και όλων των πολιτών γενικότερα και σεβόμενη απολύτως την...
προσπάθεια της Πολιτείας και των Τοπικών Αρχών για περιορισμό της οποιασδήποτε διασποράς της πανδημίας.
Ο αγώνας μετατίθεται για την Κυριακή 29-8 2021
Οι αθλητές/τριες που έκαναν εγγραφή στον Αγώνα και είναι τακτοποιημένοι/ες οικονομικά, έχουν τις εξής επιλογές:
1. Να διατηρήσουν την «ολοκληρωμένη» εγγραφή τους για την συμμετοχή στην επόμενη διοργάνωση.
2. Να γίνει επιστροφή των χρημάτων, εξαιρουμένων των τραπεζικών εξόδων, σύμφωνα με τους όρους που αναγράφονται στην προκήρυξη του αγώνα. Πιθανές αλλαγές στο κόστος συμμετοχής του επόμενου αγώνα δεν θα ισχύσουν για όσους διατηρήσουν την φετινή εγγραφή τους.
Εάν δεν υπάρξει έγγραφη ενημέρωση από τον αθλητή/τρια, θα ισχύσει αυτόματα η 1η περίπτωση.
Στη 2η περίπτωση (επιστροφή χρημάτων) θα πρέπει να σταλεί email στο polygyrosrun@gmail.com όπου οι αθλητές/τριες θα αναγράφουν το ονοματεπώνυμο τους, τον αγώνα (5,2km ή 14,6km) και τον τραπεζικό λογαριασμό (ΙΒΑΝ), που θα πρέπει να κατατεθούν τα χρήματα.
Η Οργανωτική Επιτροπή είναι σε επαφή με τους χορηγούς του 4ου Πολύγυρος Run Χαλκιδική προσδοκώντας ότι θα συνδράμουν το φιλανθρωπικό, εκτός των άλλων, σκοπό της διοργάνωσης, παρά την ακύρωση του αγώνα ώστε
τα έσοδα να διατεθούν στον ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΤΟΜΩΝ με ΑΝΑΠΗΡΙΑ «Η ΑΓΑΠΗ» Ν. Χαλκιδικής.
Ευχόμαστε πολύ σύντομα, να έχει ξεπεραστεί αυτή η απρόβλεπτη, απρόσμενη και εξαιρετικά δυσάρεστη κατάσταση και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για το 2021. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: