"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Όταν η αγάπη για τον τόπο σου ενωθούν με τη αγάπη για την τέχνη, το μεράκι και τη διάθεση για προσφορά, γίνονται θαύματα

Μια ομάδα φίλων από τη Ν Καλλικράτεια οι "Dc" (Doomy Colorz) ανέλαβαν ένα άχρωμο και μουντό τοίχο στην παραλία της Ν. Καλλικράτειας και κατάφεραν να τον μεταμορφώσουν. Χρειάστηκαν πολλές ώρες δουλειάς κάτω από τον καυτό ήλιο αλλά η θέλησή τους νίκησε τις όποιες δυσκολίες.
Επέλεξαν ένα άκρως...
θαλασσινό τοπίο, που δένει αρμονικά με τη θάλασσα και το αποτέλεσμα αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις ακόμη και στους πιο δύσπιστους απέναντι στην τέχνη του Graffiti.
Το ήξερες;
Γκράφιτι είναι η αναγραφή κειμένου όπως, συνθημάτων ή η ζωγραφική σε επιφάνειες, που συνήθως βρίσκονται σε δημόσιους χώρους (για παράδειγμα σε τοίχους). Πρωτοεμφανίστηκε την ίδια περίοδο και στα ίδια μέρη που αναπτύχθηκε το κίνημα του Χιπ χοπ, από τον ίδιο καταπιεσμένο κόσμο. Γι' αυτό πολλοί θεωρούν ότι αποτελεί μέρος της κουλτούρας Χιπ χοπ. Το γκράφιτι διχάζει μεγάλη μερίδα κόσμου, αφού για κάποιους είναι βανδαλισμός (δημόσια κτίρια, τρένα κλπ), ενώ για πολλούς είναι μια μορφή σύγχρονης τέχνης.











Δεν υπάρχουν σχόλια: