"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Ευχάριστες εξελίξεις για το δρόμο Θέρμης – Γαλάτιστας. Εγκρίθηκε η υπογραφή της σύμβασης του έργου από το Ελεγκτικό Συνέδριο


Τέλος μπαίνει στην ταλαιπωρία χιλιάδων οδηγών που κινούνται στο οδικό δίκτυο Θεσσαλονίκης -Πολυγύρου καθώς εγκρίθηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο η υπογραφή της Σύμβασης ανάμεσα στις εταιρίες ΙΝΤΡΑΚΑΤ Α.Ε και ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ Α.Ε για την ολοκλήρωση του οδικού δικτύου Θέρμης – Γαλάτιστας.
Οι εργασίες αναμένεται να αρχίσουν σε δύο μήνες από σήμερα.
Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου είναι 30.000.000 Ευρώ.

Ο Βουλευτής Χαλκιδικής ΝΔ Γιώργος Βαγιωνάς αναφέρει στη δήλωση του: 
"Παρά τη δύσκολη Εθνική και Παγκόσμια συνθήκη η Κυβέρνηση συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό να στηρίζει τη Χαλκιδική και της αποδίδει τα έργα που της αξίζουν.
Το οδικό κύκλωμα της Χαλκιδικής που, δυστυχώς, αντιμετωπίζει πλήθος προβλημάτων, έχει έναν ισχυρότατο σύμμαχο: την παρούσα Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό μας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η ολοκλήρωση των εργασιών θα εξαλείψει τις επικίνδυνες στροφές μεταξύ Θέρμης και Γαλάτιστας, εξέλιξη που θα έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση των τροχαίων περιστατικών.
Επίσης, η ολοκλήρωση της παρέμβασης, θα μειώσει στο 1/10 το χρόνο που χρειάζεται ένα όχημα για να διανύσει το συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου".

Δεν υπάρχουν σχόλια: