«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

Επίσκεψη εργασίας του αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής στη Σιθωνία

Επίσκεψη εργασίας για την καταγραφή και την ταχεία επίλυση των προβλημάτων που προέκυψαν από τις θεομηνίες στο Δήμο Σιθωνίας πραγματοποίησε ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής κ. Ιωάννης Γιώργος, στο πλαίσιο συνεργασίας της Περιφέρειας με την τοπική αυτοδιοίκηση.
Κατά τη συνάντησή του με τον...

Δήμαρχο Σιθωνίας κ. Κυπαρίσση Ντέμπλα υποδείχθηκαν και συζητήθηκαν τα σοβαρά τεχνικά προβλήματα των τοπικών διαμερισμάτων ενώ ακολούθησε επιτόπια αυτοψία των έργων στις πληγείσες περιοχές, παρόντων του διευθυντή τεχνικών υπηρεσιών κ. Μυγδάνη, της διευθύντριας πολιτικής προστασίας κ.Συρδάρη, της Αντιδημάρχου τεχνικών έργων κ. Γιουβαρλάκη, του Αντιδημάρχου Τορώνης κ. Ζήσιου και των προέδρων των τοπικών κοινοτήτων Σάρτης κ. Μιχάλη Σπανού και Συκιάς κ. Δημήτρη Καζάκα.

Κατά τη διάρκεια της επιτόπιας αυτοψίας επιβεβαιώθηκε και ο τρέχον προγραμματισμός των έργων της Περιφέρειας που υλοποιούνται αυτή τη στιγμή σε διάφορα σημεία του Δήμου Σιθωνίας και περιλαμβάνουν εργασίες ηλεκτροφωτισμού και ασφαλτοστρώσεων του οδικού δικτύου, κοπή χόρτων και καθαρισμός της παρόδιας βλάστησης και των πρανών από καταπτώσεις.


Με την ευκαιρία της επίσκεψης του αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής κ. Ιωάννη Γιώργου και της επόπτευσης της ταχείας υλοποίησης των έργων αποκατάστασης και συντήρησης δικτύων και υποδομών, επιβεβαιώθηκε η άριστη σχέση και η αγαστή συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων, ενώ ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ. Κυπαρίσσης Ντέμπλας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία των έργων και την αμέριστη στήριξη της Περιφέρειας Κεντρική Μακεδονίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: