"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Προς αποκατάσταση της αλήθειας...

Με σημερινή ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Πολυγύρου αναφέρει “είναι καιρός η Δημοτική Αρχή να φροντίσει να αποκτήσει η δομή Βοήθεια στο Σπίτι στο Δημοτικό Διαμέρισμα Γαλάτιστας τουαλέτα και νιπτήρα και να μην απαιτείται οι εργαζόμενοι να αναγκάζονται να αλλάζουν κτίριο για να το πράξουν”.
Για όσους δεν γνωρίζουν το χώρο και το κτίριο, επισημαίνεται ότι πρόκειται...
για ΕΝΑ ΕΝΙΑΙΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΤΙΡΙΟ, όπου συστεγάζονται 3 Υπηρεσίες, το ΚΕΠ, το Αστυνομικό Γραφείο και το Πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι, καθώς και ένας χώρος όπου φιλοξενείται το τμήμα Χορωδίας και το τμήμα Ζωγραφικής.
Μέσα στο κτίριο αυτό υπάρχουν 4 τουαλέτες, συμπεριλαμβανομένης μίας τουαλέτας ΑΜΕΑ.
Η μία εξ αυτών χρησιμοποιείται από το Πρόγραμμα ΒΣΣ, καθώς και η αντίστοιχη κουζίνα. Για όσους, όμως, γνωρίζουν το κτίριο και τους χώρους, μπορούν να αντιληφθούν ότι το “πρόβλημα” (κατ’ αυτούς) έγκειται στο ότι θα πρέπει οι εργαζόμενοι να ανοίγουν 2 πόρτες και να κάνουν 10 βήματα, για να χρησιμοποιούν την τουαλέτα.

Για του λόγου το αληθές, παρατίθενται παρακάτω οι σχετικές φωτογραφίες.
Πού καταντήσαμε εν μέσω πανδημίας; Να συζητάμε για την δημιουργία 5ης τουαλέτας σε χώρο που ήδη υπάρχουν 4!
Μακάρι να ήταν αυτά τα προβλήματα του τόπου μας και των δομών μας! Εύγε!

Εμείς θα συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις το έργο μας, στηρίζοντας τις τοπικές μας κοινωνίες με αλήθειες κι όχι με αντιπολιτευτικά ψέμματα.
Ας τους κρίνει η τοπική τους κοινωνία για τα ασύστολα ψεύδη και μάλιστα τις δύσκολες τούτες μέρες που όλοι μας έχουμε δοθεί ολοκληρωτικά για τη στήριξη ευπαθών ομάδων με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και προγράμματα.
Μάλλον όμως αυτό ενοχλεί. Όσο δε για τις περιβόητες τουαλέτες είναι στη θέση τους κι όποιος θέλει μπορεί να τις επισκεφθεί. Εκ μέρους της Κοινωφελούς Επιχείρισης Δήμου Πολυγύρου (ΚΕ.ΔΗ.ΠΟ)

Η Πρόεδρος
Μαρία Αβέρη














Δεν υπάρχουν σχόλια: