"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 4 Απριλίου 2020

Δωρεά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ν.Προποντίδας

Ο Δήμος Ν. Προποντίδας και το Κοινωνικό Παντοπωλείο ευχαριστούν το Ιχθυοπωλείο «Ο Ψαράς» των Κουσουλάκη Ηλία και Κουσουλάκη Δημήτρη για την ευγενική τους δωρεά σε ψάρια (140 κιλά), τα οποία παρέλαβαν σήμερα 67 δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Η διανομή πραγματοποιήθηκε σε δικαιούχους που διαμένουν στα Νέα Μουδανιά, λόγω της έκτακτης παραλαβής αλλά και ανάγκης να διατεθούν άμεσα. Αντίστοιχες ενέργειες θα πραγματοποιηθούν και για τους...
δικαιούχους των ΔΕ Τρίγλιας και Καλλικράτειας.
«Ευχαριστούμε θερμά τους συμπολίτες μας, που με την προσφορά τους έδειξαν την ευαισθησία και την ανθρωπιά τους. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι δομή του Δήμου και στηρίζει συμπολίτες μας, που έχουν ανάγκη. Η προσφορά του καθενός είναι πολύτιμη για την εκπλήρωση της αποστολής του» δήλωσε ο Δήμαρχος Μ. Καρράς.

Να τονίσουμε ότι κατά τη διανομή τηρήθηκαν οι κατευθυντήριες οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) για προφύλαξη από το νέο Κορωνοϊό Covid-19.
- Αν θέλεις κι εσύ να προσφέρεις στο συμπολίτη σου και να βοηθήσεις ενεργά στη στήριξη των ευπαθών ομάδων, επικοινώνησε μαζί μας στο τηλ. 23730 – 24524.
Με τη δική σου δωρεά ή χορηγία θα βοηθήσεις να συνεχίσει ο Δήμος και το Κοινωνικό Παντοπωλείο τη στήριξη όλων αυτών των οικογενειών σε μηνιαία βάση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: