"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Δήλωση ζημίας φυτικής παραγωγής για τους παραγωγούς της Κοινότητας Πορταριάς, που επλήγησαν από τη χαλαζόπτωση της 4ης Απριλίου 2020.

Δήλωση ζημίας φυτικής παραγωγής μπορούν να υποβάλλουν οι παραγωγοί της Κοινότητας Πορταριάς, οι οποίοι επλήγησαν από τη χαλαζόπτωση της 4ης Απριλίου 2020, από αύριο Παρασκευή 10 Απριλίου 2020 έως και την Δευτέρα 4 Μαΐου 2020.
Σχετικά με την διαδικασία υποβολής των δηλώσεων, οι παραγωγοί μπορούν να εκτυπώνουν από την κεντρική σελίδα του ΕΛΓΑ (https://bit.ly/3aV6A4h), την...
προσωρινή δήλωση ζημιάς συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα περιγραφόμενα πεδία της δήλωσης.


Αφού τις συμπληρώσουν, θα τις εναποθέσουν στο προβλεπόμενο διαμορφωμένο σημείο που υπάρχει στο Κοινοτικό Κατάστημα Πορταριάς, προκειμένου να πρωτοκολληθούν.
Δύνανται επίσης εναλλακτικά αφού τις εκτυπώσουν και τις υπογράψουν, να τις σαρώσουν (σε σκάνερ) και να τις αποστείλουν με e-mail στο αρμόδιο Υποκαταστήμα του ΕΛ.Γ.Α. (e-mail αποστολής ενδιαφερομένων Χαλκιδικής: thessaloniki@elga.gr).
Για τις προσωρινές αυτές δηλώσεις δεν θα καταβάλλονται τέλη εκτίμησης. Αυτά θα καταβληθούν όταν υποβληθούν οι οριστικές δηλώσεις ζημιάς φυτικού.
Τέλος, λόγω αδυναμίας του Περιφερειακού Καταστήματος Ε.Λ.Γ.Α. Θεσσαλονίκης για έγκαιρη εκτίμηση των ζημιών καλλιεργειών -εξαιτίας των μέτρων για την αντιμετώπιση κινδύνου διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 - οι παραγωγοί οι οποίοι θα υποβάλλουν προσωρινές δηλώσεις, είναι υποχρεωμένοι να αφήσουν “ΜΑΡΤΥΡΕΣ” των ζημιωμένων καλλιεργειών τους (δηλαδή ν’ αφήσουν πέντε δέντρα συνεχόμενα ανά ποικιλία).

Δεν υπάρχουν σχόλια: