"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Πρόσληψη υδρονομέων άρδευσης στον Δήμο Πολυγύρου

Με απόφαση του Δημάρχου Πολυγύρου Αστερίου Ζωγράφου παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη υδρονομέων άρδευσης.
Δείτε παρακάτω τη σχετική απόφαση:


Όσοι ενδιαφέρονται να προσληφθούν ως υδρονομείς άρδευσης, με τους όρους που αναφέρονται παρακάτω, να καταθέσουν τις αιτήσεις τους έως τις 08/04/2020 (παρατείνοντας την προθεσμία κατά 10 ημέρες) στο Γραφείο 8 ή στο Γραφείο 6 του Δημοτικού καταστήματος Πολυγύρου, τις ώρες από 08.00 -15.00 και αφού προηγουμένως υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία και συνεννόηση με τους αρμόδιους υπαλλήλους της Δ/νσης διοικητικών Υπηρεσιών, λόγω της απαγόρευσης της αυτοπρόσωπης παρουσίας πολιτών στις δημόσιες υπηρεσίες στα πλαίσια των μέτρων για την μη εξάπλωση του κορωναϊού. 

1. Αριθμός θέσεων 

Το δημοτικό συμβούλιο με την υπ’ αριθμόν 45/2020 απόφασή του, καθόρισε τον αριθμό των θέσεων των υδρονομέων ως εξής: 
Υδρονομείς άτομα τριάντα έξι (36), εκ των οποίων:

α) Για τη Δημοτική Ενότητα Ανθεμούντα 
 Έξι (6) άτομα με σύμβαση έως 30/11/2020. 

β) Για τη Δημοτική Ενότητα Ζερβοχωρίων 
 Ενός (1) ατόμου με πεντάμηνη σύμβαση & 
 Εννέα (9) άτομα με σύμβαση έως 30/11/2020.

γ) Για τη Δημοτική Ενότητα Ορμύλιας 
 Δώδεκα (12) άτομα με σύμβαση έως 30/11/2020.

δ) Για τη Δημοτική Ενότητα Πολυγύρου 
 Οκτώ (8) άτομα με σύμβαση έως 30/11/2020. 

2. Αρδευτική περίοδος 

Το δημοτικό Συμβούλιο όρισε με την υπ’ αριθμόν 45/2020 απόφασή του την αρδευτική περίοδο από 15.04.2020 έως 30.11.2020. 

3. Απαιτούμενα Θετικά Προσόντα 

Για να εκλεγεί κάποιος υδρονομέας πρέπει:

α. Να έχει την Ελληνική ιθαγένεια. 
β. Να γνωρίζει ανάγνωση και γραφή. 
γ. Να έχει συμπληρώσει το 23ον έτος της ηλικίας του και να μην υπερβαίνει το 60ο. 

4. Απαιτούμενα Αρνητικά Προσόντα 

Δεν μπορούν να εκλεγούν υδρονομείς:

α. Οι καταδικασθέντες σε ποινή συνεπαγόμενη κατά νόμο στέρηση της ικανότητος του διορισμού ως δημοσίου υπαλλήλου, εφ' όσον διαρκεί η στέρηση αυτή.

Δεν απαιτείται να έχουν απολυθεί από τις τάξεις του στρατού. Προτιμώνται όμως μεταξύ των εχόντων τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα υποψηφίων οι υπηρετήσαντες στις ένοπλες δυνάμεις και εκ τούτων οι έχοντες μάχιμο υπηρεσία εν τη ζώνη επαφής μετά του εχθρού. 

5. Απαιτούμενα Δικαιολογητικά 

Στην αίτηση που υποβάλλεται για τον διορισμό επισυνάπτονται:

α) Πιστοποιητικό του οικείου Δημάρχου περί της εγγραφής του υποψηφίου στο Δημοτολόγιο. Στο πιστοποιητικό πρέπει να φαίνεται και η χρονολογία της γεννήσεως (αυτεπάγγελτη αναζήτηση). 

β) Αντίγραφο του δελτίου ποινικού μητρώου των υποψηφίων, εκδιδόμενο ένα μήνα κατ' ανώτατο όριο προ της αιτήσεως προς διορισμό (αυτεπάγγελτη αναζήτηση από την υπηρεσία του Δήμου). 

γ) Υπεύθυνη Δήλωση ότι γνωρίζει ο αιτών γραφή και ανάγνωση. 

Η εκλογή και ο διορισμός μπορεί να γίνει και πριν την προσκόμιση των πιστοποιητικών, εφ' όσον υποβληθεί υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου περί της συνδρομής των προσόντων και λοιπών προϋποθέσεων της εκλογής. Υποχρεούται όμως ο διορισθείς να προσκομίσει τα παραπάνω δικαιολογητικά εντός ευλόγου από του διορισμού προθεσμίας, άλλως απολύεται άνευ οιασδήποτε διατυπώσεως. Η προθεσμία αύτη, η οποία αναγράφεται στο έγγραφο της πρόσληψης, δεν δύναται να είναι μεγαλύτερη των 30 ημερών από την κοινοποίηση του εγγράφου της πρόσληψης. 

8. Ε. Επιλογή υδρονομικών οργάνων 

Τα υδρονομικά όργανα θα επιλεγούν από το Δημοτικό Συμβούλιο. 

9. Αναδιορισμός 

Τα υδρονομικά όργανα διορίζονται μόνο για την χρονική διάρκεια της αρδευτικής περιόδου, όπως αυτή ορίστηκε παραπάνω. Τα εκ τούτων ευδοκίμως υπηρετούντα όργανα αναδιορίζονται υποχρεωτικώς από τον Δήμαρχο και για την επόμενη ή τις επόμενες αρδευτικές περιόδους, μετά από πρόταση του δημοτικού συμβουλίου.

10. Καθήκοντα Υδρονομέων 

α. Η επιτήρηση της κανονικής ροής των αρδευτικών υδάτων και η διανομή αυτών κατά τον ισχύοντα κανονισμό αρδεύσεως (ή εάν δεν υπάρχει κανονισμός, κατά τα κρατούντα έθιμα και την καθιερωμένη σειράν αρδεύσεως).

β. Η επιμέλεια της καλής συλλογής και διοχετεύσεως των αρδευτικών υδάτων και η επιτήρηση της ροής αυτών, εις έκαστο αρδευόμενο κτήμα, εκχύσεώς τους. 

γ. Η φύλαξη και η προστασία των πάσης φύσεως αρδευτικών έργων και η επιμέλεια της καλής συντήρησής τους. 

δ. Ο έλεγχος της εφαρμογής των υπό των αρμοδίων αρχών ή συμβουλίων ή επιτροπών εκδιδομένων διατάξεων, που αφορούν την διανομή των αρδευτικών υδάτων ή την εκτέλεση ή συντήρηση αρδευτικών έργων ή την καθαριότητα και υγιεινή των υδάτων.

ε. Η βεβαίωση και η καταγγελία των περί τα άνω αντικείμενα αδικημάτων. 

11. Δημοσίευση Πρόσκλησης 

Η πρόσκληση θα δημοσιευθεί με φροντίδα του δημάρχου με τοιχοκόλληση αντιγράφου αυτής στον πίνακα ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος και θα αναρτηθεί στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

12. Πληροφόρηση ενδιαφερομένων 

Πληροφορίες παρέχονται από τα Γραφεία 8 και 6 του Δημοτικού καταστήματος Πολυγύρου, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες Διεύθυνση Πολυτεχνείου 50 

Τηλέφωνα: 2371350711 & 2371350728, FAX: 2371022266, E-mail: tad@polygyros.gr & adin@polygyros.gr.

 Αντίγραφο της πρόσκλησης χορηγείται στους ενδιαφερόμενους ύστερα από αίτηση που υποβάλλεται στην παραπάνω διεύθυνση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: