"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

1ος Μαραθώνιος "Τερματίζω στην αγάπη", 9/6, στη Γαλάτιστα Χαλκιδικής

Τρέχουμε όλοι μαζί για πρώτη φορά στη Γαλάτιστα.
Είτε είσαι λάτρης των μαραθωνίων δρόμων, είτε σου αρέσει απλά το δυναμικό βάδισμα ήρθε η ώρα να γράψουμε όλοι μαζί χιλιόμετρα αγάπης.
Κυριακή 9 Ιουνίου στις 18:00 το απόγευμα.

Σκοπός του μαραθωνίου είναι η στήριξη του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία του N. Χαλκιδικής: «Η ΑΓΑΠΗ».
Μέσα απ΄ αυτή τη διοργάνωση

δείχνουμε την αλληλεγγύη μας και την συμπαράσταση μας τόσο υλικά όσο και ηθικά σ΄ αυτόν τον σύλλογο που εδώ και 27 χρόνια φροντίζει και στηρίζει τα άτομα με ειδικές ανάγκες και τις οικογένειες τους σε ολόκληρο τον νομό Χαλκιδικής.
Τα έσοδα του Συλλόγου είναι αποκλειστικά από τις συνδρομές των μελών του και τις δωρεές των φίλων του.

Γι αυτό το λόγο οι σύλλογοι: Νεολαία Γαλάτιστας, Α.Ο. Γαλάτιστας, Α.Σ Ανθεμούς Γαλάτιστας , Α.Σ. "Fight Club" Γαλάτιστας, Αλκή - Αθλητικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλάτιστας συνδιοργανώνουν αυτόν τον μαραθώνιο δρόμο 5 χλμ για ενήλικες και μια διαδρομή 1,5 χλμ για τους μικρούς μας φίλους .

Το κόστος συμμετοχής θα είναι 5ευρώ για τους ενήλικες και 3 ευρώ για τα παιδιά, ενώ όποιος συμμετάσχει θα πάρει από μια αναμνηστική μπλούζα.
Η διαδρομή θα ξεκινάει από τον παλαιό δρόμο του χωριού, θα κάνει αναστροφή στην βρύση του σαραμπαλη και επιστροφή στην αφετηρία, όπου θα γίνει και η βράβευση, (τα παιδιά θα ακολουθήσουν μικρότερη διαδρομή μέχρι το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου).

Δηλώσεις συμμετοχής: Στη δανειστική βιβλιοθήκη Νεολαίας Γαλάτιστας κάθε Τετάρτη 17:30 με 19:00,
στους συλλόγους: Α. Σ. Ανθεμους, Α. Ο. Γαλάτιστας, Α. Σ. Fightclub και Αλκή και στα γραφεία του συλλόγου ΑΓΑΠΗ στον Πολύγυρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: