"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ


Η Πρόεδρος και το ΔΣ του Χορευτικού Ομίλου Πολυγύρου θα ήθελε να ευχαριστήσει καταρχήν, τον Δήμο Πολυγύρου και τον Δήμαρχο κ. Αστέριο Ζωγράφο για την βοήθειά του, όσον αφορά την επίτευξη της καλοκαιρινής εκδήλωσής μας το περασμένο Σάββατο 02/06/2018.

Ευχαριστούμε επίσης, τους επιχειρηματίες του...
Πολυγύρου κ.Γιάννη Καριώτη - Εστιατόριο "Αχαίνιο", Αφοί Μανασσή- Τουριστικό Περίπτερο "Έξι Βρύσες", καθώς και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Πολυγύρου για τη παραχώρηση τραπεζοκαθισμάτων. Τον κ. Βαγγέλη Καπλάνη για την παραχώρηση του καταστήματός του.

Τους χορηγούς της εκδήλωσής μας, Άθως Εμφιαλωτική Α.Ε., τον κ. Αργύρη & κ. Γρηγόρη Τάσιο - Hotel Philoxenia, το Κρεοπωλείο του κ. Αλέκου Ζαγορίτη, τον κ.Νίκο Βαβδινό- Δομικά Υλικά, το πολυκατάστημα της κ.Τάνιας Καραδήμητρα & κ.Γιώργου Σχοινά, τον ελαιοπαραγωγό κ.Δήμο Ταρκάση & τους κυρίους Σάκη & Δημήτρη Φυντά- Έμπορους Φρούτων.

Ευχαριστούμε τέλος, θερμά, όλους τους γονείς, τα παιδιά και μέλη του συλλόγου για την αμέριστη βοήθειά τους στην οργάνωση και ολοκλήρωση της εκδήλωσης, η οποία και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία για μια ακόμη φορά.


Με εκτίμηση,
Η Πρόεδρος και το ΔΣ του ΧΟΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια: