«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Μεγαλειώδης η συγκέντρωση στα Ν.Μουδανιά υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας (ΦΩΤΟ)

Οι πολίτες της Χαλκιδικής συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία των Ν.Μουδανιών δηλώνοντας την αντίδρασή τους στην κυοφορούμενη λύση στο ονοματολογικό με τα Σκόπια, όπου όλα δείχνουν ότι θα περιέχει την λέξη «Μακεδονία».
Κρατώντας ελληνικές σημαίες και φωνάζοντας συνθήματα, όλοι μαζί, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης, έστειλαν  ισχυρό μήνυμα να μην συμπεριλαμβάνεται ο όρος Μακεδονία στην ονομασία της γειτονικής χώρας. 
Ο δήμαρχος Ν.Προποντίδας κ. Εμμανουήλ Καρράς στην ομιλία του δήλωσε:
“Η Μακεδονία είναι η καρδιά της Ελλάδας αφού εδώ δημιουργήθηκε το γένος των Ελλήνων και εξαπλώθηκε στη συνέχεια σε όλο τον ελληνικό χώρο. Ο ισχυρισμός των Σκοπιανών  ότι αυτοί είναι οι Μακεδόνες, ότι εκπροσωπούν Μακεδονικό Έθνος,  ότι υπάρχει Μακεδονική γλώσσα και ότι υπάρχει Μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα και ότι οι Μακεδόνες δεν είναι Έλληνες αποτελεί τη μεγαλύτερη στην παγκόσμια ιστορία πολιτική - ιστορική απάτη και θα πρέπει να το καταγγείλουμε από το συλλαλητήριο αυτό εδώ στα Ν.Μουδανιά.”
Όλοι μαζί ενωμένοι έδωσαν την απάντηση από το Δήμο Ν.Προποντίδας βροντοφωνάζοντας ότι η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι Ελληνική.

Ο Δήμαρχος 
Εμμανουήλ Καρράς








Δεν υπάρχουν σχόλια: