"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

«Ζωγράφισε» το Προκαταρκτικό Τμήμα της Δημοτικής Παιδικής Χορωδίας Πολυγύρου


Με πολλά χαμόγελα και γλυκές μελωδίες  πλημμύρισε  την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018 το Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου κατά την καλοκαιρινή συναυλία λήξης του χορωδιακού έτους του Προκαταρκτικού Τμήματος της Δημοτικής Παιδικής Χορωδίας Πολυγύρου.
Συγγενείς και φίλοι των...
παιδιών αγκάλιασαν από την αρχή την συναυλία και γέμισαν την πλατεία του θεάτρου. Οι μικροί χορωδοί εντυπωσίασαν το κοινό με τις φωνητικές τους ικανότητες με αποτέλεσμα σε κάθε τραγούδι να εισπράττουν το θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα όλων. Με χρώματα και νότες καλοκαιρινές τα κορίτσια της χορωδίας «ζωγράφισαν» παρουσιάζοντας τη δουλειά τους υπό την διεύθυνση της μαέστρου, Ντίνας Σπυροπούλου. Το Προκαταρκτικό Τμήμα της Δημοτικής Παιδικής Χορωδίας πλαισίωσε Οργανικό Σύνολο του Δημοτικού Ωδείου Πολυγύρου.
Η Πρόεδρος του Μορφωτικού – Πολιτιστικού – Αθλητικού και Κοινωνικού Νομικού Προσώπου του Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης», Ιφιγένεια Κυριάκου, εξήρε την προσπάθεια των παιδιών και των δασκάλων τους, ευχαρίστησε τους γονείς που στηρίζουν τα προγράμματα και τις δράσεις του «Αριστοτέλη», ανέπτυξε τους στόχους για την επόμενη χρονιά και ευχήθηκε σε όλους καλό καλοκαίρι.


Δεν υπάρχουν σχόλια: