"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Απόφαση της Νομαρχιακής Εφορευτικής Επιτροπής (Ν.Ε.Φ.Ε.) Χαλκιδικής


Η Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή (Ν.Ε.Φ.Ε.) ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ συνεδρίασε σήμερα 10 Μαΐου 2018 όσον αφορά τη διενέργεια των εσωκομματικών εκλογών των οργανώσεων της Πανελλαδικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στις 13 Μαΐου 2018 στο Νομό Χαλκιδικής.

Έχοντας υπόψη τις εγκυκλίους για τη διενέργεια των εσωκομματικών εκλογών της 13.5.2018 και τις υποβληθείσες υποψηφιότητες για τις θέσεις υποψηφίων Προέδρων ΔΗΜ.ΤΟ και μελών ΔΗΜ.ΤΟ στις πέντε ΔΗΜ.ΤΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ, ΣΙΘΩΝΙΑΣ, ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ, ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, υποψηφίων μελών και...
 Προέδρου για τη ΝΟ.Δ.Ε. Χαλκιδικής και για υποψηφίους συνέδρους και με δεδομένο  ότι έχει κατατεθεί αριθμός έγκυρων υποψηφιοτήτων ακριβώς ίσος με τις θέσεις των μελών που εν δυνάμει μπορούν να ανακηρυχθούν ως εκλεχθέντες στις ανωτέρω θέσεις (Προέδρου και μελών ΝΟΔΕ, Προέδρου και μελών ΔΗΜΤΟ και συνέδρων) με βάση το άρθρο 6 της βασικής εγκυκλίου για την διενέργεια των εσωκομματικών εκλογών 2018 της Νέας Δημοκρατίας περί «διατάξεων γενικής εφαρμογής για την ψηφοφορία και την εκλογή των υποψηφίων» η Ν.ΕΦ.Ε. Χαλκιδικής ομόφωνα αποφασίζει ότι δε θα διεξαχθεί ψηφοφορία την Κυριακή 13 Μαΐου στο Νομό Χαλκιδικής.


Ο Πρόεδρος                                                         Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος
Κωνσταντίνος Ανδριόπουλος                            Χρήστος Χαϊδευτός


Το Τακτικό Μέλος                                                Το Τακτικό Μέλος
Νικήτας Κατσακιώρης                                        Βασίλειος Καμπάνης


Το Αναπληρωματικό Μέλος                               Το Αναπληρωματικό Μέλος
Δημήτριος Κοντογιώρης                                     Χρυσόστομος Βουλγαράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: