«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Πολιτική δράση της Ν.Ε του Κινήματος Αλλαγής στη Χαλκιδική (ΦΩΤΟ)

Μία σειρά ζητημάτων που απασχολούν τη Χαλκιδική γνωστοποίησαν οι εκπρόσωποι Φορέων του Νομού που συναντήθηκαν με τον αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Σπύρο Καρανικόλα, ο οποίος επισκέφθηκε την Πέμπτη τη Χαλκιδική, προσκεκλημένος της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Χαλκιδικής.

Η νεοσυσταθείσα Νομαρχιακή Επιτροπή Χαλκιδικής του Κινήματος Αλλαγής, διαπνέεται από έντονη επιθυμία να επαναφέρει τον...
πολιτικό διάλογο  των δημοκρατικών πολιτών γύρω από θέματα μείζονος κοινωνικής σημασίας και από διάθεση για δουλειά και κοινωνική προσφορά προκειμένου οι Χαλκιδικιώτες να είναι σίγουροι πως ένας αξιόπιστος πολιτικός Φορέας όπως το Κίνημα Αλλαγής είναι παρών και έτοιμος να δώσει λύσεις και διέξοδο στους πολίτες που καθημερινά χάνουν την ελπίδα τους. 
Ο Σπύρος Καρανικόλας συνοδεύομενος από μέλη της Ν.Ε συναντήθηκε με εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων της Χαλκιδικής - Επιμελητήριο, Ενωση Ξενοδοχείων, Ένωση Camping , Κτηνοτροφικός Σύλλογος, ιδιοκτήτες μονάδων επεξεργασίας ελιάς -  αλλά και τη Διοίκηση και τους εργαζομένους του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής.

Συζητώντας εμβριθώς μαζί τους αποκόμισε την αίσθηση ότι στη Χαλκιδική είναι απαραίτητη η ενίσχυση των υποδομών -οδικών και λιμενικών έργων- καθώς και η ενίσχυση της μεταποίησης. Επίσης,είναι απαραίτητη η ενίσχυση της λειτουργίας του Γ.Ν.Χ που παραδόξως ενώ διαθέτει αξονικό τομογράφο και Μονάδα Τεχνητού νεφρού, εντούτοις δε λειτουργούν όπως θα έπρεπε με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται οι πολίτες.

Στη συνέχεια της επίσκεψής του ο Σπύρος Καρανικόλας μετείχε στην πρώτη διευρυμένη συνέλευση της Ν.Ε . Στη διαδικασία μετείχε και το μέλος της Κ.Ε του Κινήματος Αλλαγής Γεωργία Τερτσινίδου, από το Ποτάμι αλλά και ο υπεύθυνος συντονιστής του ΚΙΝ.ΑΛ. για τη Χαλκιδική Ευθύμης Φωτεινός.   
Κατά τη διευρυμένη συνεδρίαση την οποία τίμησαν με την παρουσία τους ιστορικά αλλά και νέα στελέχη του ευρύτερου Δημοκρατικού τόξου της Χαλκιδικής, έγινε μακρύς και παραγωγικός διάλογος για την οργάνωση του Κινήματος στη Χαλκιδική,για τη στόχευση των πολιτικών θέσεών του και για την επαφή των στελεχών του με την κομματική βάση.
Όλα αυτά με φόντο τις Εθνικές εκλογές, που όπως πιθανολογείται δε θα αργήσουν να διεξαχθούν.
 
"Η Αθήνα χρειάζεται συνεχή επαφή με την περιφέρεια,για να συμπεριλαμβάνει στη  πολιτική της ατζέντα τα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες και όπως όλοι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η Πρόεδρός μας Φώφη Γεννηματά, είναι η μόνη πολιτική αρχηγός που δεν κλείνει τα μάτια στα προβλήματα. Η επίσκεψη του συντρόφου Σπύρου Καρανικόλα και της συντρόφισσας Γεωργίας Τερτσινίδου, αυτό το στόχο είχε: να σταλεί απο τη Χαλκιδική στην Αθήνα μήνυμα, ενότητας, δύναμης και συνεργασίας για τη διαμόρφωση θέσεων που οδηγούν στην ανάπτυξη στην περιφέρεια" δήλωσε ο Γραμματέας της Ν.Ε Χαλκιδικής Γιώργος Παπαδόπουλος.   




      

Δεν υπάρχουν σχόλια: