Κανείς και τίποτα δεν είναι δεδομένο !

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018

Ο Αστέριος Ζωφράφος για την επίσκεψη της Υπ. Πολιτισμού στον Πολύγυρο "...σας περίμενα στο γραφείο μου φορώντας την καλή μου (κόκκινη γραβάτα ), αλλά... κρίμα…!

Ο Δήμαρχος Πολυγύρου Αστέριος Ζωφράφος σχολίασε στο facebookτην επίσκεψη της Υπουργού Πολιτισμού  στην πρωτεύουσα του νομού Χαλκιδικής,  με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι επισκέφθηκε το κλειστό Αρχαιολογικό Μουσείο Πολυγύρου η Υπουργός Πολιτισμού κα. Λυδία Κονιόρδου χωρίς οποιαδήποτε ενημέρωση ή πρόσκλησή μας και ασφαλώς δεν μπορέσαμε να παραβρεθούμε και να εκθέσουμε τις απόψεις μας ως Μητροπολιτικός Δήμος , αν και είχε προηγηθεί σχετική ενημέρωση της για το θέμα του Αρχαιολογικού Μουσείου με την από 20/9/2017 επιστολή μας , την οποία δυστυχώς και παρέπεμψε σε κάποια Διεύθυνση του Υπουργείου χωρίς οποιαδήποτε άλλη ενημέρωση.
Εκφράζουμε την...
βαθιά λύπη μας για τον τρόπο που διαχειρίζεται η κα. Υπουργός τα τοπικά θέματα και ιδιαίτερα αυτά της πολιτιστικής μας κληρονομιάς , συζητώντας αποκλειστικά με τρίτους και χωρίς την παρουσία της τοπικής κοινωνίας η οποία εκφράζεται δια των οργάνων της αυτοδιοίκησης .
Παρά ταύτα ευχόμαστε η 
χθεσινή παρουσία της να λύσει τα χρονίζοντα προβλήματα του Αρχαιολογικού Μουσείου Πολυγύρου που είναι και το μοναδικό της Χαλκιδικής.

Και για να περάσω σε μια άλλη πτυχή των προαναφερθέντων, σας ενημερώνω αγαπητή Υπουργέ ότι από το πρωί, πληροφορούμενος από τρίτους για την εδώ επίσκεψή σας, σας περίμενα στο γραφείο μου φορώντας την καλή μου (κόκκινη γραβάτα ), αλλά ….. κρίμα…!Σχετική ανάρτηση:


Επίσκεψη της υπουργού Πολιτισμού στη Χαλκιδική

Δεν υπάρχουν σχόλια: