Κανείς και τίποτα δεν είναι δεδομένο !

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018

Εργασίες συντήρησης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες συντήρησης θα  πραγματοποιηθούν επί της οδού Προφήτη Ηλία από την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018 έως την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018, από τη Διεύθυνση  Τεχνικών  Έργων  της  Περιφέρειας  Κεντρικής  Μακεδονίας.
Αναλυτικότερα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης κατεστραμμένων συστημάτων αναχαίτισης οχημάτων (στηθαία) επί της οδού Προφήτη Ηλία ως εξής:

Α) στην αερογέφυρα πριν την έξοδο στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανίων με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα επί της δεξιάς οριογραμμής (με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας για την εκτέλεση των εργασιών) και στη συνέχεια επί της αριστερής οριογραμμής (με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας για την εκτέλεση των εργασιών).
Β) στον κλάδο εξόδου της Εθν. Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών με κατεύθυνση προς αεροδρόμιο και συγκεκριμένα επί της δεξιάς οριογραμμής (με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας για την εκτέλεση των εργασιών)
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και με ώρα έναρξης τις 7:00 π.μ.
Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με  την Υποδιεύθυνση  Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ώστε  να  γίνουν  οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις  για  την  ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια των  εργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: