«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Η ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής ενημερώνει...

Η οργάνωσή μας θα ήθελε να σας ενημερώσει για την δημιουργία διαφόρων τομέων με διαφορετικές θεματικές ενότητες. Είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε πρότασή σας και σας προτρέπουμε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας για την συμμετοχή σας.
Η διάρθρωση των τομέων θα έχει ως εξής : Τομεάρχης και πολυμελής γραμματεία μελών ανά τομέα. Ενδεικτικές θεματικές τομέων : Νεανική επιχειρηματικότητα, Αγροτικών Θεμάτων, Τουρισμού, Γυναικείων Θεμάτων, Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Κοινωνικών θεμάτων,... Ουσιαστικά καλείστε να συμμετέχετε...
σε μία ομάδα ατόμων με κοινά ενδιαφέροντα και ανησυχίες με εσάς, να συζητήσετε και να προτείνετε λύσεις και δράσεις προς συμφέρον του τόπου μας.
Τα γραφεία μας στον Πολύγυρο θα είναι ανοιχτά το Σάββατο 1 Απριλίου από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι για όσους επιθυμούν να μας γνωρίσουν ή να μας μιλήσουν.
Για όσους δεν μπορούν να παρευρεθούν για πρακτικούς λόγους η εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στους τομείς μας μπορεί να πραγματοποιηθεί και με προσωπικό μήνυμα στην σελίδα μας στο Facebook ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής * .
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με προσωπικό μήνυμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: