"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Δήμος Πολυγύρου: Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα παντού…


Με κάλαντα, ευχές και πυροτεχνήματα άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Παλαιόχωρα από τον Δήμαρχο Πολυγύρου, Αστέριο Ζωγράφο, την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016.

Η πλατεία του Κ.Α.Π.Η γέμισε με κόσμο ενώ τα κάλαντα έψαλε η Χορωδία του Συλλόγου Φίλων της Παράδοσης Πανζερβοχωρίων με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής Παλαιόχωρας.

Κρασί και παραδοσιακά γλυκίσματα προσέφεραν σε όλους: ο Σύλλογος Γυναικών Παλαιόχωρας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαιόχωρας «Η ΕΛΠΙΣ», ο...
Αθλητικός Σύλλογος Χολομών Ρ.Π. και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Ζερβοχωρίων.

Μια όμορφη γιορτή πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της ίδιας μέρας στον Άγιο Πρόδρομο για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.

Μουσική, χορός, κάλαντα και δώρα για τα μικρά παιδιά συνέθεσαν μια γιορτινή ατμόσφαιρα στην κεντρική πλατεία του χωριού, που πλέον έχει «φορέσει» τα γιορτινά της. Στην εκδήλωση, που διοργανώθηκε από το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου "ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ", την τοπική κοινότητα και τους τρεις συλλόγους του χωριού, συμμετείχε με μπαζάρ (χειροποίητες κατασκευές και γλυκίσματα) ο Πολιτιστικός Σύλλογος και ο Σύλλογος Νέων Αγίου Προδρόμου.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για παιδιά πραγματοποιήθηκε και στον Βάβδο το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 το απόγευμα. Αγόρια και κορίτσια διασκέδασαν στην πλατεία του χωριού φτιάχνοντας στο εργαστήρι των ξωτικών κάτω από ολόλευκες νιφάδες χιονιού γιορτινές κατασκευές, στολίδια για το δέντρο και τα γούρια του 2017. Στη διοργάνωση της γιορτής συμμετείχαν το Τοπικό Συμβούλιο και το Χορευτικό Βάβδου.

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 σειρά είχε ο Ταξιάρχης… Τα παιδιά πέρασαν όμορφα στην πλατεία χωριού με ανιματέρ και το αγγελάκι για όμορφες πινελιές στο πρόσωπο. Επιδόθηκαν ακόμα σε γιορτινές κατασκευές στο εργαστήρι των ξωτικών ετοιμάζοντας στολίδια για το δέντρο και τα γούρια του 2017 ενώ «το χιόνι» έπεφτε ασταμάτητα.


Στη γιορτή συμμετείχαν: το Τοπικό Συμβούλιο, ο Σύλλογος Γονέων Δημοτικού, ο Σύλλογος Γονέων Νηπιαγωγείου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ταξιάρχη.