"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Χρυσή η Άννα Κορακάκη!

Μετά από ένα απίστευτο τελικό θρίλερ η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό των 25μ. στην σκοποβολή – Η Άννα προηγήθηκε με 6-0 όμως η Γερμανίδα Καρς ισοφάρισε σε 6-6 – Στην τελευταία βολή κρίθηκε το μετάλλιο με την...
Άννα να σημαδεύει κατευθείαν στο χρυσό!!!

Η Άννα Κορακάκη συνεχίζει να γράφει ιστορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Μετά το χάλκινο μετάλλιο (το πρώτο μετά το 1920 για την ελληνική σκοποβολή) στα 10μ, πήρε το χρυσό μετάλλιο στα 25μ. με αεροβόλο πιστόλι.

Ακόμη μία τεράστια επιτυχία, μεγαλύτερη από την προηγούμενη, για την Άννα Κορακάκη, η οποία το βράδυ της Τρίτης αναδείχθηκε χρυσή Ολυμπιονίκης στα 25 μέτρα πιστόλι!
Με νίκη 8-6 επί της Γερμανίδας Μόνικα Καρς στον τελικό του αγωνίσματος η 20χρονη αθλήτρια από τη Δράμα, την οποία υποστηρίζει ο Stoiximan.gr, διπλασίασε τα δικά της μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο και επιβεβαίωσε πως ανήκει στην ελίτ του κόσμου.


Ο αγώνας ήταν συγκλονιστικός, αφού παρά το αρχικό 6-0 της Κορακάκη η Καρς επέστρεψε και ισοφάρισε σε 6-6. Στον έβδομο γύρο πάντως η Ελληνίδα πήρε το πολυπόθητο "δίποντο".