"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Εγκαίνια έκθεσης "Ultramarine" στο Μουσείο Νικήτης

Μέσα σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, έγιναν το βράδυ της Παρασκευής τα επίσημα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης του Συλλόγου Εικαστικών Καλλιτεχνών Αποφοίτων Σχολών Καλών Τεχνών με τίτλο ‘’Ultramarine’’ στις εγκαταστάσεις του Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου Νικήτης με την υποστήριξη του Δήμου Σιθωνίας.
Την έκθεση εγκαινίασε ο δήμαρχος Σιθωνίας κ. Ιωάννης Τζίτζιος, ο οποίος στο χαιρετισμό του τόνισε τη σημασία τέτοιων εκδηλώσεων για την πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου και υπογράμμισε...
τη θέληση της δημοτικής αρχής να κάνει το Μουσείο κέντρο πολιτιστικών δράσεων και βήμα για την έκφραση των νέων καλλιτεχνών.
Την έκθεση τίμησαν με την παρουσία τους μέλη της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου και πλήθος κόσμου, που γέμισαν τον προαύλιο χώρο του Μουσείου και απόλαυσαν μια μοναδική ατμόσφαιρα με τη συνοδεία ethnic μουσικού συγκροτήματος .

Η έκθεση σχεδιάστηκε ειδικά για το χώρο του Λαογραφικού Μουσείου, και οι καλλιτέχνες παρουσιάζουν εικαστικά έργα ως μία σπουδή στο χρώμα ultramarine με ποικίλες αισθητικές προσεγγίσεις και διάφορα εκφραστικά μέσα, επιχειρώντας να σχολιάσουν τη σύγχρονη πραγματικότητα με κοινό σημείο αναφοράς την ομώνυμη χρωστική.
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Ιουλίου και θα είναι ανοιχτή για το κοινό καθημερινά, Δευτέρα έως Σάββατο 10:00-13:00 και 19:30-22:00 και Κυριακή 09.00-12.00.