"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Ευχαριστήριο της ΝΟΔΕ Χαλκιδικής

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της ΝΟΔΕ Χαλκιδικής θα ήθελαν να ευχαριστήσουν την γραμματεία οργανωτικού του κόμματος , τους τομεάρχες εσωτερικών και διοικητικής μεταρρύθμισης και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας κ. Αθανασίου Χαράλαμπο και Γεωργαντά Γεώργιο καθώς επίσης και την Βουλευτή του νομού Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας κ. Ασημακοπούλου Άννα Μισέλ για την εισήγηση τους στο θέμα του εθνικού στρατηγικού πλαισίου αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την άκρως επιτυχημένη ημερίδα που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Ιουλίου στο πολιτιστικό –συνεδριακό κέντρο του Δήμου Σιθωνίας στην Νικήτη Χαλκιδικής.
Επίσης να ευχαριστήσουμε για την...
άψογη φιλοξενία τον δήμαρχο και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Σιθωνιας. Τελος ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη της νέας δημοκρατίας του νομού Χαλκιδικής που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.
Παρά τις ανειλημμένες υποχρεώσεις που έχουν οι περισσότεροι στον νομό λόγο κυρίως της τουριστικής περιόδου η συμμετοχή ήταν μεγάλη και έδωσε για μια ακόμη φορά το μήνυμα στη ΝΟΔΕ Χαλκιδικής ότι στηρίζει τις προσπάθειες της , και ότι συγχρόνως της δίνει δύναμη για να συνεχίσει το δύσκολο έργο που έχει μπροστά της.

Για μια ακόμη φορά η γραμματεία οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας και ο γραμματέας κ Σπανάκης Βασίλης σε συνεργασία με την γραμματεία πολιτικής επιτροπής της νέας δημοκρατίας κ. Αυγενάκη Λευτέρη απέδειξαν με τις επιτυχημένες εκδηλώσεις που πραγματοποιούν σε όλες τις περιφέρειες της χώρας ότι η νέα δημοκρατία είναι έτοιμη να κυβερνήσει αυτό τον τόπο που τόσο ταλαιπωρεί η ανυπαρξία του κ. Τσιπρα.