«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού, που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α: 19/2016) και ισχύει από αύριο Σάββατο 25 Ιουνίου 2016, μέχρι και την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016, αναμένεται πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού από το Σάββατο 25 Ιουνίου 2016 και από τα νοτιοδυτικά της χώρας, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται κατά τόπους από χαλάζι και ισχυρούς ανέμους.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν οι εξής περιοχές:


1. Το Σάββατο 25 Ιουνίου 2016 από τις προμεσημβρινές ώρες τα νησιά του Ιουνίου (πλην Κέρκυρας) και η Πελοπόννησος και σταδιακά από τις απογευματινές ώρες η Στερεά Ελλάδα και πιθανώς η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η Εύβοια και η Κεντρική Μακεδονία (κυρίως η Χαλκιδική).
2. Την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 κατά διαστήματα μέχρι και τις απογευματινές ώρες η Πελοπόννησος, η Κεντρική και Ανατολική Στερεά, η Εύβοια, η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η Κεντρική Μακεδονία (κυρίως η Χαλκιδική) και πιθανώς τις βραδινές ώρες τα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου.


Περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr).