«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Επίσκεψη του Απόστολου Τζιτζικώστα στο Επιμελητήριο Χαλκιδικής

  Το  Επιμελητήριο Χαλκιδικής επισκέφτηκε το απόγευμα της Δευτέρας 26 Οκτωβρίου 2015 ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κος Απόστολος Τζιτζικώστας, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας για την προεδρία του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, όπου είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου.
Τον κο Τζιτζικώστα και το...
επιτελείο που τον συνόδευε, υποδέχτηκε στα γραφεία του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής ο πρόεδρός του, κος Γκιλής Γεώργιος.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν από τα μέλη του ΔΣ του Επιμελητηρίου, ο κος Διαμαντόγλου Χρήστος Α΄ Αντιπρόεδρος, ο κος Χούτας Στυλιανός Γενικός Γραμματέας, ο κος Καραφουλίδης Αναστάσιος πρόεδρος του τμήματος Υπηρεσιών, η κα Μαυροφρύδη Βαρβάρα και η κα Μπαλάση Στέλλα.
Ο κος Γκιλής κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον κο Τζιτζικώστα, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος, ιδιαίτερα όσον αφορά τα προβλήματα στη ρευστότητα τα οποία έχουν αυξηθεί με την επιβολή των capital controls, ενώ τόνισε ότι με τις ιδιωτικοποιήσεις, τις επενδύσεις, την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και τη βελτίωση των υπηρεσιών του τουρισμού, θα επέλθει η τόνωση της οικονομίας και η ανάπτυξη της χώρας. Βασική προϋπόθεση βέβαια, όπως συμπλήρωσε ο κος Γκιλής, είναι αναμόρφωση του δημόσιου τομέα και η μείωση του κράτους.
Ο κος Τζιτζικώστας, από την πλευρά του , αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής και τα μέλη του διοικητικού του συμβουλίου που παρευρίσκονταν στη συνάντηση, επιβεβαίωσε την δυσκολίες που περνά η χώρα μας, και συμφώνησε σε πολλά από όσα επισήμανε ο κος Γκιλής ενώ παράλληλα ζήτησε και την υποστήριξή τους στην προσπάθειά του για την ανάληψη της ηγεσίας του κόμματός του.

Όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του επιμελητηρίου ευχήθηκαν στον κο Τζιτζικώστα καλή επιτυχία στην προεκλογική του εκστρατεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: