"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Δήμος Αριστοτέλη:Αποκατάσταση ζημιών από πλημμύρες του Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 2014

Ενημερώνουμε τους κατοίκους του Δήμου Αριστοτέλη ότι, έχει δημοσιευθεί σε ΦΕΚ, η ΚΥΑ που αφορά την αποκατάσταση ζημιών από τις πλημμύρες του Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 2014 που έπληξαν την περιοχή του Δήμου μας.
Οι ιδιοκτήτες κτιρίων και εγκαταστάσεων, ιδιωτικής και επαγγελματικής χρήσης, που έχουν πληγεί από τις προαναφερόμενες πλημμύρες θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση στην αρμόδια Υπηρεσία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης (Υ.Α.Σ.Β.Ε.), προκειμένου να τους χορηγηθεί Στεγαστική Συνδρομή :
Η αίτηση υποβάλλεται:

Είτε
α) για τη διενέργεια αυτοψίας στο πληγέν κτίριο, εφόσον επιθυμούν τον έλεγχό του, εντός τριών (3) μηνών από τη δημοσίευση σε Φ.Ε.Κ. της παρούσας απόφασης (δηλαδή μέχρι τις 29-09-2015). Η αίτηση αυτή θα συνοδεύεται από τίτλους ιδιοκτησίας, οδοιπορικό σκαρίφημα και φωτογραφίες του πληγέντος κτιρίου.
Είτε
β) για απ' ευθείας έκδοση Άδειας Επισκευής και χορήγηση Στεγαστικής Συνδρομής, εντός ενός (1) έτους από τη δημοσίευση σε Φ.Ε.Κ. της παρούσας απόφασης (δηλαδή μέχρι 29-06-2016) συνοδευόμενη από πλήρη φάκελο μελέτης επισκευής.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Υπηρεσία Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων Β. Ελλάδος (Τηλ. 2310313813). Η διεύθυνση αποστολής των αιτήσεων και των φακέλων των δικαιολογητικών είναι: Υ.Α.Σ.Β.Ε., Γ. Χαλκίδη 32, 54249, Θεσσαλονίκη
 Δείτε το σχετικό ΦΕΚ εδώ
 Κατεβάστε την αίτηση για τη διενέργεια αυτοψίας στο πληγέν κτίριο εδώ
 Κατεβάστε την αίτηση για απ' ευθείας έκδοση Άδειας Επισκευής και χορήγηση Στεγαστικής Συνδρομήςεδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: