"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Εξώδικη διαμαρτυρία κατά της ΔΕΗ Α.Ε

Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους και συνεργάτες από τη ΒΑ Χαλκιδική που συναντηθήκαμε σήμερα στην Αντιπεριφέρεια Χαλκιδικής για να συζητήσουμε το φλέγον θέμα που ταλαιπωρεί την περιοχή μας που δεν είναι άλλο από τις πολύωρες διακοπές ρεύματος.
Σε μία δύσκολη οικονομική συγκυρία που έχει άμεσο αντίκτυπο στον τουρισμό αλλά και την ευρύτερη επισκεψιμότητα στην περιοχή μας,η αναλγησία της ΔΕΗ, μας δείχνει καθημερινά ότι...

η ανοργανωσιά και η επιπολαιότητα ζει και βασιλεύει.
Ένα καθόλου συντηρημένο δίκτυο που παρά τις έντονες αντιδράσεις μας συνεχίζει να υπάρχει, αλλά και η οικονομική ζημία που έχουν υποστεί πολλές επιχειρήσεις μας ανάγκασαν να προβούμε σε εξώδικη διαμαρτυρία μήπως μπορέσουμε και καταφέρουμε κάτι εν μέσω τουριστικής περιόδου.
Οφείλω να ευχαριστήσω τον δήμαρχο Αριστοτέλη Γ.Ζουμπά,τον Ε.Βαλσαμή,τον Δ.Κατσιρμά,τον Τ.Μήτιντζη,τον Δ.Χαδαλή,τον Κ.Τσακνή από την Αμμουλιανή,αλλά και τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής κ.Γρηγόρη Τάσιο που έδρασε άμεσα μετά την ενημέρωσή του για το θέμα.
Ευελπιστώ ότι οι υπεύθυνοι της ΔΕΗ θα δουν άμεσα και θα λύσουν το θέμα διότι η υπομονή των επιχειρηματιών της περιοχής έχει πλέον εξαντληθεί.
Παράκληση μου είναι να παραμείνουμε ενωμένοι γιατί μόνο έτσι μπορούμε να καταφέρουμε να φέρουμε ένα καλύτερο παρών και ένα καλύτερο αύριο στον τόπο μας.





Ελευθερία Χατζησταματίου

Επιχειρηματίας Ουρανούπολης






Δεν υπάρχουν σχόλια: