"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Συναντήσεις του ΔΣ της ΚΕΔΕ με πολιτικούς αρχηγούς

Συναντήσεις με πολιτικούς αρχηγούς πραγματοποίησε το ΔΣ της ΚΕΔΕ, με αφορμή τη σημερινή συνεδρίαση στην Ολομέλεια της Βουλής για την ψήφιση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για τη μεταφορά των διαθεσίμων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των...
Δημοσίων Φορέων στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, Γιώργος Πατούλης και εκπρόσωποι της ΚΕΔΕ, μεταξύ των οποίων και ο Δήμαρχος Σιθωνίας και μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΕ, Ιωάννης Τζίτζιος,  συναντήθηκαν σήμερα για το θέμα με τον α΄ αντιπρόεδρο της Βουλής Αλέξη Μητρόπουλο, τον γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ Ιωάννη Πλακιωτάκη, τον πρόεδρο του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλο, προκειμένου να τους ενημερώσουν για την κάθετη αντίθεση της ΚΕΔΕ στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, με την οποία οι δήμοι υποχρεώνονται να καταθέσουν τα ταμειακά τους διαθέσιμα στην Τράπεζα της Ελλάδας.


«Θεωρώ ότι ο διάλογος μπορεί να βοηθήσει να διορθωθεί  η συνταγματική εκτροπή. Η διαβούλευση που ξεκίνησε χθες στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής  για το περιεχόμενο, κι όχι βεβαίως την πρακτική που είναι απολύτως καταδικαστέα, της  Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου είναι η αρχή. Πιστεύουμε ότι η συνάντησή μας με τον Πρωθυπουργό και η ανάγκη εξυπηρέτησης του εθνικού συμφέροντος να δώσει περαιτέρω λύσεις», δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συναντήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: