"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Η Χαλκιδική στην 24η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Detrop

Με 7 επιχειρήσεις συμμετείχε η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής στην 24η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Detrop στις εγκαταστάσεις της HELEXPO στη Θεσσαλονίκη από 26 Φεβρουαρίου μέχρι και 1 Μαρτίου 2015, στο ενιαίο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής και Τουρισμού της Π.Κ.Μ. Γιάννης Γιώργος επισκέφτηκε, με τον...
Περιφερειάρχη Κ.Μ. Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας Ιωάννη Ταχματζίδη, το χώρο της έκθεσης και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους παραγωγούς, οι οποίοι εξέφρασαν τόσο τις ευχαριστίες τους για την συνδρομή της Π.Κ.Μ. στην οργάνωση του περιπτέρου, όσο και την ικανοποίηση τους σχετικά με την προσέλευση των εμπορικών επισκεπτών και το κλείσιμο συμφωνιών.
Ο κ. Γιώργος από την πλευρά του σε σύντομη του δήλωση ανέφερε ότι: «Η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής σε συνεργασία και με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είναι αρωγός σε κάθε ενέργεια που συμβάλει στην προβολή και προώθηση τόσο του πρωτογενούς τομέα όσο και της μεταποίησης με σκοπό την τόνωση της τοπικής οικονομίας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων της Χαλκιδικής. ΄Ενας επιπλέον λόγος γι’ αυτό είναι η εξαιρετική ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων πολλά από τα οποία έχουν διεθνή αναγνώριση». Παράλληλα επισκέφτηκε και τις επιχειρήσεις του Νομού οι οποίες συμμετείχαν στην έκθεση είτε αυτόνομα είτε με το Επιμελητήριο Χαλκιδικής και παραβρέθηκε στην εκδήλωση βράβευσης τους (βλ. σχετικό ρεπορτάζ στο halkidikifocus).
Οι επιχειρήσεις της Χαλκιδικής που συμμετείχαν στο περίπτερο της Π.Κ.Μ. ήταν οι εξής: T&T FOODS AE, ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΛΑΣ, ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΑΣ ΑΕ, ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥΔΗ, ΑΦΟΙ ΣΙΜΩΝΗ , ΣΕΡΜΥΛΙΚΗ ΓΗ, ΥΑΝΝΙ’S OLIVE GROVE.

Δεν υπάρχουν σχόλια: