«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Τα Ikos Resorts ξεκινούν δυναμικά το 2015 στη Χαλκιδική

Νέο conept για το Oceania στα Ν.Μουδανιά και το Olivia στη Γερακινή

Ως το καλύτερο Αll-inclusive ξενοδοχείο στην Ευρώπη και ως ένα από τα Top 25 Καλύτερα Πολυτελή All-inclusive Ξενοδοχεία στον κόσμο αναδείχθηκε το ξενοδοχείο Oceania Club από τα...
TripAdvisor Travellers’ Choice Awards για το 2014.

To Oceania Club, μέλος πλέον των Ikos Resorts που θα μετονομαστεί σε Ikos Oceania το 2015, πρόκειται να επαναπροσδιορίσει την έννοια του all-inclusive, δημιουργώντας εμπειρίες διακοπών «Infinite Lifestyle».
Ακολουθώντας αυτή τη νέα αντίληψη για τα ελληνικά δεδομένα, θα προσφέρονται υπηρεσίες φιλοξενίας υψηλού επιπέδου, με ποιότητα, καλαισθησία, χαρακτήρα και στυλ. Στόχος των Ikos Resorts είναι αυτό το νέο concept να φέρει έναν άλλο αέρα στο all-inclusive υψηλών προδιαγραφών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Μεσόγειο γενικότερα.

Το Oceania Club θα παραμείνει κλειστό κατά τους χειμερινούς μήνες, ακολουθώντας ένα πλάνο αρχικής ανακαίνισης ύψους 4 εκατ. ευρώ και θα ανοίξει ξανά τον Μάρτιο του 2015 ως  Ikos Oceania.

Σημειώνεται ότι τα Ikos Resorts, το νέο brand πολυτελών ξενοδοχείων, ξεκινούν την παρουσία τους στην Ελλάδα το 2015. Πρόκειται για μια συνεργασία της Oak Tree Capital Management και της Sani AE. Τα Ikos Resorts, εκτός από το Ikos Oceania που ξεκινά τη λειτουργία του στις 27 Μαρτίου 2015, διαθέτουν ένα ακόμη ξενοδοχείο στη Χαλκιδική, το Ikos Olivia –πρώην Gerakina- που θα ξεκινήσει την 1η Μαΐου 2015.
 
Ο Ikos Olinia -πρώην Gerakina- μεταμορρφώνεται σε ένα Ultra all-inclusive ξεκονδοχείο

Tο «Ιkos Olivia» θα διαθέτει πολυτελή δωμάτια όλων των τύπων καθώς και bungalows, και θα ανήκει στην κατηγορία «Ultra all-inclusive» - όπως και το «Ιkos Oceania»- που σημαίνει παροχή υπηρεσιών πέντε αστέρων σε μία προκαθορισμένη τιμή και συμπεριλαμβάνει τα πάντα, από τη διαμονή μέχρι τα γεύματα και τα ποτά, αθλητικές δραστηριότητες, υπηρεσίες ομορφιάς, διασκέδαση.

Στις πολυτέλειες του ξενοδοχείου θα περιλαμβάνονται εστιατόρια με διαφορετικές κουζίνες, κέντρο spa, πισίνες, παιδότοπος, περιοχή με καταστήματα, γήπεδα τένις, θέατρο κ.ά.
Να υπενθυμίσουμε, ότι το παλιό ξενοδοχειακό συγκρότημα ήταν ιδιοκτησία της Εθνικής Τράπεζας, το δε τίμημα της εξαγοράς είχε κινηθεί στα 17 εκατ. ευρώ, που ήταν το ελάχιστο ποσό το οποίο ζητούσε η τράπεζα.

Για τη ριζική ανακαίνιση και αναβάθμιση του συγκροτήματος, επενδύθηκαν περί τα 30 εκατ. ευρώ από τους νέους ιδιοκτήτες, σύμφωνα δε με πληροφορίες, υπάρχει ενδιαφέρον, από τους ίδιους επενδυτές, τόσο για τη δημιουργία νέας πολυτελούς μονάδας στη Χαλκιδική, καθώς επίσης και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.


halkidikinews.gr
με πληροροφορίες από agelioforos.gr, businessnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: