"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

To Greek Salad Dance Camp στο Porto Carras Grand Resort

Tο Porto Carras Grand Resort φιλοξενεί το Greek Salad Dance Camp από την Παρασκευή 19 εώς τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2014.
Πρόκειται για το διεθνές φεστιβάλ Jazz-Funk χορού που διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Ελλάδα.
Ήλιος, καλή παρέα και μαθήματα χορού από τους καλύτερους χορογράφους του κόσμου πλαισιώνουν το θεαματικό αυτό φεστιβάλ.Το Greek Salad Dance Camp δίνει την ευκαιρία σε όλους να μυηθούν στον...
κόσμο του χορού και της καλής διάθεσης!
Πανέμορφο resort, 28 εργαστήρια χορού, 12 χορογράφοι, θεματικά πάρτυ, θάλασσα, ήλιος και επαφές με νέους και παλιούς φίλους αποτελούν κάποια μόνο από τα στοιχεία που θα γοητεύσουν τους συμμετέχοντες.
Η λίστα των διάσημων χορογράφων περιλαμβάνει τους Zack Venegas (ΗΠΑ), Dejan Tubic (ΗΠΑ), Igor' Nastoburskiy (Ρωσσία), Ricky Lam (ΗΠΑ), Robert Lenart (Γερμανία), Fredy Kosman (Σιγκαπούρη), Kolya Barnin (Ρωσσία), Camillo Lauricella (Γερμανία), Stas Cranberry (Ρωσία), Miguel Zarate (ΗΠΑ), Mecnun Giasar (Γερμανία), με κορυφαίο τον Brian Friedman (ΗΠΑ) – χορογράφο της Britney Spears και κριτή στα παγκοσμίου φήμης shows «X-factor» και «So you think you can dance».
Tα dance classes θα διεξάγονται καθημερινά στο Olympic Hall. Το Olympic Hall, είναι ο μεγαλύτερος και αρτιότερα εξοπλισμένος συνεδριακός χώρος στη Βόρεια Ελλάδα. Βρίσκεται δίπλα στην Μαρίνα του συγκροτήματος και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 2,500 συνέδρους και να υποστηρίξει την διοργάνωση μεγάλων συνεδριών και κάθε είδους event.
Υπερήφανος οικοδεσπότης της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης το 2003, το Porto Carras Grand Resort παρέχει την υποδομή και το υψηλό επίπεδο ασφάλειας ενός Διεθνούς Συνεδριακού Κέντρου με τη γοητεία ενός μοναδικού θερέτρου αναψυχής.

Για άλλη μία φορά, η συνέπεια, η καινοτομία, η πρωτοπορία και οι άρτιες συνεδριακές υποδομές, φέρνουν το Porto Carras Grand Resort στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων του συνεδριακού τουρισμού που αναζητά ποιότητα, προηγμένες υπηρεσίες και μοναδικές εγκαταστάσεις, εξασφαλίζοντας την εμπιστοσύνη των διοργανωτών και καθιερώνοντας το Resort ως τον κορυφαίο ποιοτικό και ασφαλή προορισμό για κάθε είδους διοργάνωση και συνέδριο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: