«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Ορκίστηκε ο νέος δήμαρχος Αριστοτέλη Γιάννης Μίχος, απών ο Χρήστος Πάχτας (Φωτογραφίες, video)

Ορκίσθηκαν σήμερα το απόγευμα στην Ιερισσό Χαλκιδικής ο νέος δήμαρχος Αριστοτέλη, Γιάννης Μίχος όπως και οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι.
 Για την τελετή ορκωμοσίας της νέας δημοτικής αρχής, μεγάλος αριθμός κατοίκων της βόρειας Χαλκιδικής είχε συγκεντρωθεί έξω και γύρω από το δημοτικό μέγαρο, κάποιοι φορώντας τα...
γνωστά μπλουζάκια με το ¨SOS Χαλκιδική", ενώ είχαν αναρτηθεί πανό κατά της εξόρρυξης χρυσού στη περιοχή. 
Ο νέος δήμαρχος πάντως, με την ομιλία του, έστειλε μήνυμα συναίνεσης, ενότητας και συνεργασίας για την ανάπτυξη της περιοχής, λέγοντας μάλιστα πως όλα τα προβλήματα λύνονται μέσα από το διάλογο και τις δημοκρατικές διαδικασίες, ενώ πρόσθεσε ότι "είμαστε δημοτική αρχή για όλους τους δημότες του Αριστοτέλη".
Στον ίδιο συναινετικό τόνο ήταν και το μήνυμα του μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ.κ. Θεόκλητου. 
Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην τελετή ορκωμοσίας δεν παρευρέθηκαν ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δήμο και τέως δήμαρχος, Χρήστος Πάχτας, οι σύμβουλοι της παράταξής του, οι βουλευτές Χαλκιδικής Ευθύμιος Καρανάσιος της ΝΔ και Γιάννης Δριβελέγκας του ΠΑΣΟΚ. Αντίθετα, στην τελετή παρέστη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Ιγγλέζη.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ.Πάχτας και οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης ξεκίνησαν για να παραστούν στην ορκωμοσία, αλλά τελικά άλλαξαν γνώμη για να μη δημιουργηθεί η ένταση στο δημαρχείο.Η τελετή, πάντως, ολοκληρώθηκε ήρεμα, χωρίς εντάσεις και παρατράγουδα.


Voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: