«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

7ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΤΩΝ (ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ)

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ  ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΜΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ
Την εκδήλωση αυτή την καθιερώσαμε πριν από επτά χρόνια, με σκοπό να βρισκόμαστε έστω για μια φορά το χρόνο και να γλεντάμε παρέα στο «χορό» όπως παλιά, όλοι οι Ταξιαρχιώτες μαζί, Απανταχού και Μόνιμοι. Στην εκδήλωση αυτή είναι ευπρόσδεκτοι και όλοι φίλοι του χωριού μας. 
Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει ως εξής:...

1) 07:30-10:30 Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του χωριού μας, για την γιορτή της Ανάμνησης του εν Χώναις Θαύματος Αρχαγγέλου Μιχαήλ (τ΄Αρχαγγελούδ΄ι)
2) 12:30 Συνάντηση στο Πανεπιστήμιο, για επίσκεψη μελών, φίλων και συγχωριανών στο Δασικό Μουσείο του χωριού μας, όπου θα δούμε τα ταριχευμένα ζώα, την πλούσια συλλογή φυτών κλπ και κάποιος υπεύθυνος θα μας ξεναγήσει, ώστε να γνωρίσουμε, τη χλωρίδα, την πανίδα και τους φυσικούς πόρους της περιοχής. 
3) 20:00 Προβολή βίντεο από την χορωδία του ΚΑΠΗ του χωριού μας στην εμφάνισή τους στην Ορμύλια. Προβολή παλαιών παραδοσιακών χορών των χορευτικών συγκροτημάτων του χωριού μας
4) 21:00 Εμφάνιση δύο χορευτικών συγκροτημάτων 
5) 21:30 Λαϊκό γλέντι με πολυμελή ορχήστρα πληρωμένη από το Σύλλογο για να παίζει για όλο τον κόσμο, για να χορεύουμε όλοι μαζί. 
Όλη τη νύχτα θα προβάλλονται παλιές φωτογραφίες. 
Διάφορες άλλες εκπλήξεις
Όπως τονίζουμε κάθε χρόνο η εκδήλωση αυτή δεν θα είναι χορός και δεν θα υπάρχουν προσκλήσεις. Το μόνο που ευχόμαστε να έχει καλό καιρό, γιατί το κέφι το εγγυάται η ορχήστρα μας και η πολύ καλή διάθεση των Ταξιαρχιωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: