"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Ο Τάσος Σαχπαζίδης πρώτος στον 44ο Διάπλου του Τορωναίου -ΦΩΤΟ-

Ο Τάσος Σαχπαζίδης από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης τερμάτισε πρώτος στην παραλία της Νικήτης για να λάβει τον κότινο, το στεφάνι  ελιάς, στον...
44ο Διεθνή Κολυμβητικό Διάπλου του Τορωναίου Κόλπου.


Παρά τον άστατο καιρό ο αγώνας ξεκίνησε λίγο πριν τις 8 το πρωί του Σαββάτου από την Καλλιθέα της Κασσάνδρας. Ο Τάσος Σαχπαζίδης τερμάτισε  6 ώρες και 5 λεπτά, ενώ πέρυσι κατέρριψε το ελληνικό ρεκόρ διαπλέοντας τον Τορωναίο Κόλπο σε 5 ώρες και 25 λεπτά.


Στην παραλία της Νικήτης τον υποδέχτηκε πλήθος κόσμου για να τον χειροκροτήσει και να του σφίξει του χέρι, τις θερμότερες αγκαλιές όμως τις εισέπραξε από τους μικρούς συναθλητές του στον Ηρακλή. Στην εξέδρα τον υποδέχτηκε ο δήμαρχος Σιθωνίας, Ιωάννης Τζίτζιος, ο οποίος τον βράβευσε για την νίκη του και τον συνεχάρη για τον όμορφο αγώνα που έδωσε.

Μετά από μία ώρα περίπου τερμάτισε δεύτερος στην παραλία της Νικήτης ο Πάνος Μπαντουβάνης από την Αθήνα. Συγκινημένος δέχτηκε τα χειροκροτήματα του κόσμου, ενώ τον υποδέχτηκε η πρόεδρος της Ε.Ε.Ν.Ν «Ο Σίθων», Κωνσταντίνα Κούρα.

«Όποιος συμμετέχει σ’ αυτόν τον αγώνα είναι νικητής» δήλωσε ο Πάνος Μπαντουβάνης, που για πρώτη φορά κολύμπησε Διάπλου του Τορτωναίου Κόλπου.
 
Τρίτος κατά σειρά τερμάτισε ο Ούγγρος Attila Manioki, ο οποίος συμμετείχε και στο παρελθόν στον Διάπλου.

Νωρίτερα τον αγώνα εγκατέλειψε ο Θανάσης Ξανθόπουλος.

Του Θοδωρή Δούκα
halkidikinews.gr









Δεν υπάρχουν σχόλια: