"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Εγκαινιάστηκε το 2ο κατάστημα «Kosmein» στην Άφυτο

Το δεύτερο κατάστημα «Kosmein – Home Design» εγκαινιάστηκε χθες βράδυ στην Άφυτο Χαλκιδικής. Η Αναστασία Παπαγεωργίου – Γιώργου σύζυγος του Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Ιωάννη Γιώργου έφτιαξε με μεράκι ένα πολύ προσεγμένο χώρο στον πεζόδρομο της Αφύτου με είδη για το σπίτι, αναμνηστικά και δώρα, λευκά είδη, κουρτίνες, κουρτινόξυλα, ταπετσαρίες, χαλιά, πετσέτες θαλάσσης, μπουρνούζια, παρεό, καπέλα, φουλάρια, φορέματα, τσάντες θαλάσσης και...
χειροποίητα σανδάλια.
DSC04385Στο κατάστημα μπορεί να βρει κανείς φυσικά καλλυντικά με βάση το ελαιόλαδο και εκχυλίσματα από βότανα και φυτά της ελληνικής γης.
Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 7 Ιουλίου, με τις εντυπώσεις απ’ την ποικιλία των προϊόντων αλλά και τις πολύ προσιτές τιμές, να εκπλήσσουν θετικά τους καταναλωτές, οι οποίοι το επισκέφθηκαν.
DSC04394Μετά την ευλογία της εκκλησίας, στήθηκε ένα μεγάλο πάρτυ όπου η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, διοργάνωσε για τους επίσημους προσκεκλημένους, συγγενείς, φίλους και επισκέπτες της Αφύτου, δημιουργώντας μία γιορτινή και εύθυμη ατμόσφαιρα για όλους.
Το κατάστημα «Kosmein» είναι ένα πραγματικό κόσμημα στην πανέμορφη Άφυτο.
DSC04391
DSC04407
DSC04411
DSC04429
DSC04435
www.halkidikinow.gr
Φωτογραφίες: Γιώργος Μπρουτζάς

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αυτοι καλα περνουν........... εμεις οι ανεργοι τι κανουμε