"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Έντονα φαινόμενα και το επόμενο 48ωρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολύ άστατος ο καιρός κατά τη διάρκεια της Κυριακής αλλά και τη Δευτέρα! Οι βροχές και οι καταιγίδες που θα σημειωθούν σε αρκετές περιοχές της χώρας δεν αποκλείεται να έχουν έντονο χαρακτήρα και να συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους ή και από χαλάζι. (Δείτε στο βίντεο χρωματικά τις περιοχές που αναμένεται να επηρεαστούν περισσότερο καθώς και τον...
καιρό που αναμένεται να επικρατήσει την Πρωτομαγιά!)
Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται κατά τη γνώμη μου στις περιοχές της κεντρικής και κυρίως της  βόρειας Ελλάδας (Κεντρική Μακεδονία) όπου το έδαφος είναι κορεσμένο από τις παρατεταμένες βροχοπτώσεις των τελευταίων ωρών ενώ και τα τελευταία στοιχεία θέλουν διατήρηση των βροχοπτώσεων κατά διαστήματα έως και την ερχόμενη Τετάρτη κάτι το οποίο μπορεί να προκαλέσει την απότομη αύξηση χειμάρρων ή ποταμών ή και τοπικών πλημμυρών όπως έγινε σήμερα στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.
Καλό θα είναι οι κάτοικοι να μην διασχίζουν λοιπόν τους χείμαρρους και τα ρέματα πεζοί ή με το αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των έντονων φαινομένων, καθώς επίσης και για αρκετές ώρες μετά το τέλος εκδήλωσής τους.



enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: