Ογδόντα
οκτώ ιδιοκτήτες ενοικιαζομένων δωματίων επιμορφώθηκαν στα πρώτα
καινοτόμα σεμινάρια για την «Εξυπηρέτηση Πελατών» που οργάνωσε ο Δήμος
Σιθωνίας. Οι επαγγελματίες των τουριστικών καταλυμάτων προετοιμάζονται
για να εξυπηρετήσουν τους φετινούς επισκέπτες του Δήμου.
Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου. Η θεματολογία των σεμιναρίων είναι:... νομοθεσία, κοστολόγηση, τουριστική συνείδηση επαγγελματιών, διαχείριση κρίσεων, πρότυπη βιτρίνα- επιχείρηση. Εκπαιδευόμενοι μπορούν να είναι όσοι διατηρούν επιχείρηση, όσοι σκεφτονται να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά στο Δήμο, όσοι εργάζονται σε οικογενειακές επιχειρήσεις (σύζυγοι, παιδιά, πωλητές, συνεργάτες).
Σκοπός των σεμιναρίων είναι η αύξηση ικανοποίησης πελατών μέσω της ποιοτικής αναβάθμισης της εξυπηρέτησης τους στα καταλύματα και στις επιχειρήσεις εστίασης. Το προσεχές διάστημα θα επιμορφωθούν οι ιδιοκτήτες των ενοικιαζομένων δωματίων καθώς και οι κρεοπώλες. Το μήνα Απρίλιο σειρά έχουν οι ιδιοκτήτες εστιατορίων, bars-cafes και γενικά των μεμονωμένων – οικογενειακών επιχειρήσεων εστίασης (σνακ, κρεπερί, fast food, αρτοζαχαροπλαστεία).
Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου. Η θεματολογία των σεμιναρίων είναι:... νομοθεσία, κοστολόγηση, τουριστική συνείδηση επαγγελματιών, διαχείριση κρίσεων, πρότυπη βιτρίνα- επιχείρηση. Εκπαιδευόμενοι μπορούν να είναι όσοι διατηρούν επιχείρηση, όσοι σκεφτονται να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά στο Δήμο, όσοι εργάζονται σε οικογενειακές επιχειρήσεις (σύζυγοι, παιδιά, πωλητές, συνεργάτες).
Σκοπός των σεμιναρίων είναι η αύξηση ικανοποίησης πελατών μέσω της ποιοτικής αναβάθμισης της εξυπηρέτησης τους στα καταλύματα και στις επιχειρήσεις εστίασης. Το προσεχές διάστημα θα επιμορφωθούν οι ιδιοκτήτες των ενοικιαζομένων δωματίων καθώς και οι κρεοπώλες. Το μήνα Απρίλιο σειρά έχουν οι ιδιοκτήτες εστιατορίων, bars-cafes και γενικά των μεμονωμένων – οικογενειακών επιχειρήσεων εστίασης (σνακ, κρεπερί, fast food, αρτοζαχαροπλαστεία).
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου