"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Στο Δημαρχείο Πολυγύρου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης (φωτογραφίες)


 Στο Δημαρχείο Πολυγύρου βρέθηκε χθες (Τρίτη 18-2-2014), το απόγευμα, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Γιάννης Ιωαννίδης, στο πλαίσιο των επισκέψεών του στη Χαλκιδική. Ο κ. Ιωαννίδης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Πολυγύρου, κ. Αστέριο Ζωγράφο και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου.
Ο κ. Ζωγράφος καλωσορίζοντας τον κ. Ιωαννίδη εξέφρασε τη στήριξη στο....
πρόσωπό του και αναφέρθηκε στα σημαντικότερα ζητήματα, πουαπασχολούν το Δήμο Πολυγύρου, με ιδιαίτερη έμφαση στις αθλητικές υποδομές και τα κλειστά γυμναστήρια Γαλάτιστας και Ορμύλιας.

Ο κ. Ιωαννίδης τόνισε ότι η Χαλκιδική είναι «το δεύτερό του σπίτι», παραμένει στο πλευρό του Δημάρχου Πολυγύρου και πως γνωρίζοντας καλά τα προβλήματα, που αντιμετωπίζει ο νομός, θα συνεχίσει με όλες του τις δυνάμεις την προσπάθεια για την αντιμετώπισή τους. Για τα δύο κλειστά γυμναστήρια ανέφερε ότι θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες ώστε το θέμα να προωθηθεί άμεσα.

Στη συνέχεια ο κ. Ζωγράφος αναφέρθηκε στα προβλήματα των αγροτών της περιοχής Βραστάμων και ο κ. Ιωαννίδης τόνισε ότι θα πρέπει να υπάρξει νομοθετική πρωτοβουλία, αναγνωρίζοντας τη σοβαρότητα και την αμεσότητα του προβλήματος, καταθέτοντας σχετική τροπολογία επί του υπό ψήφιση νομοσχεδίου του Υπουργείου Περιβάλλοντος. Τέλος, για το θέμα, κάλεσε όλους τους φορείς του τόπου σε συστράτευση για την επίλυση του προβλήματος.



Δεν υπάρχουν σχόλια: