"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Κοπή πίτας του Γυμναστικού Συλλόγου «η Σιθωνία»

Η  ετήσια συγκέντρωση και η κοπή της πίτας του Γυμναστικού Συλλόγου  «η Σιθωνία» πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στη Νικήτη, παρουσία του δημάρχου Σιθωνίας κ. Ιωάννη Τζίτζιου, του προέδρου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης, κ.Νίκου Χριστοδούλου, των...
μελών του Συλλόγου, των αθλητών και των προπονητών.


Κατα την διάρκεια της εκδήλωσης, έγινε ο οικονομικός και αγωνιστικός απολογισμός του 2013 από τον πρόεδρο κ.Νίκο Παπαδημητρίου και αναπτύχθηκαν οι επιδιώξεις και στόχοι του συλλόγου για την επόμενη χρονιά, επισημάνθηκαν προβλήματα και ελλείψεις και η ανάγκη περαιτέρω οργάνωσης του τμήματος στίβου του πρώην δήμου Τορώνης.


      Ο δήμαρχος Σιθωνίας κ. Ιωάννης Τζίτζιος, κατα την σύντομη προσφώνησή του συνεχάρη τους αθλητές για τις επιδόσεις τους και υπογράμμισε ότι στόχος του δήμου είναι να παραμείνουν οι νέοι της περιοχής στον αθλητισμό και για το λόγο αυτό συνεχίζονται οι προσπάθειες για βελτίωση των αθλητικών υποδομών και στήριξη των τοπικών Συλλόγων.

Ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής, κ. Τάσσος Τουμπούλης, σε μήνυμά του, τόνισε την υποστήρηξή του προς τον σύλλογο και ανακοίνωσε ότι κατα το 2014, θα δοθεί έμφαση στην αγωνιστική δραστηριότητα των συλλόγων της περιφέρειας.



     Στη συνέχεια βραβεύθηκαν αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν κατά την αγωνιστική περίοδο 2012-2013, με συμετοχές στα πανελλήνια και διασυλλογικά πρωταθλήματα που έδωσαν βαθμούς στον σύλλογο, νέα αερχόμενα ταλέντα, και  σημαντικοί παράγοντες.



Την κοπή της βασιλόπιττας έκανε ο δήμαρχος Σιθωνίας κ.Ιωάννης Τζίτζιος και το φλουρί κέρδισε ο προπονητής του τμήματος της Συκιάς κ. Λάκης Κανέλης.

halkidikinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: