"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Συνάντηση Ε.Καρανάσιου με κτηνοτρόφους


Τα ζητήματα των κτηνοτρόφων της Χαλκιδικής μπήκαν στο τραπέζι του διαλόγου κατά την πρώτη συνεδρίαση της αντίστοιχης ομάδας εργασίας που λειτουργεί στο πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή της ΝΔ, Ευθύμη Καρανάσιου.
Τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013, κτηνοτρόφοι από τις κυριότερες κτηνοτροφικές περιοχές της Χαλκιδικής, Νομικοί και εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης, παρουσία του Βουλευτή κ. Καρανάσιου αντάλλαξαν απόψεις και πρότειναν λύσεις για τα θέματα που παραμένουν σε εκκρεμότητα με συνέπεια να δυσκολεύουν τη συνέχιση του επαγγέλματος.
Οι ασφαλιστικές εισφορές των... κτηνοτρόφων, οι αδειοδοτήσεις για τα ποιμνιοστάσια, η επιστροφή ΦΠΑ, η καταβολή της εξισωτικής αποζημίωσης, η παροχή δανείων στους κτηνοτρόφους και η Κοινή Αγροτική Πολιτική, αποτέλεσαν τον κύριο κορμό της συζήτησης και των προτάσεων που ακολούθησαν, τις οποίες ο βουλευτής θα μεταφέρει στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.
¨Στη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε, η στήριξη των κτηνοτρόφων μας  είναι επιβεβλημένη. Οι προβληματισμοί που αναπτύχθηκαν και οι προτάσεις που κατατέθηκαν στη συνάντηση της ομάδας κτηνοτρόφων θα είναι το αντικείμενο της επικείμενης επίσκεψης μου στο αρμόδιο Υπουργείο με στόχο την ικανοποίηση των αιτημάτων του κλάδου¨, τόνισε ο βουλευτής Ευθ. Καρανάσιος κλείνοντας τη συνάντηση του με τα μέλη της ομάδας εργασίας κτηνοτροφίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: