"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Φεστιβάλ Σύγχρονου Ρωσικού Κινηματογράφου στο Porto Carras Grand Resort!

Το «3ο φεστιβάλ σύγχρονου Ρωσικού κινηματογράφου Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής» θα φιλοξενηθεί στο Porto Carras Grand Resort στην αίθουσα «Τερψιχόρη» στο ξενοδοχείο Μελίτων όπου θα προβληθούν οι καλύτερες ρώσικες ταινίες διαφορετικών ειδών, καθώς και οι συμμετέχοντες στα κινηματογραφικά φεστιβάλ που έλαβαν βραβεία και διακρίσεις.
Οι εκδηλώσεις άρχισαν στις 19/09/2013 και θα τελειώσουν 27/09/2013 και το...
Porto Carras Grand Resort αποτελεί τον περήφανο υποστηρικτή της διοργάνωσης. Το Φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του Ρωσικού Υπουργείου Πολιτισμού, καθώς και υπό την αιγίδα του Ρωσικού Προξενείου.

Το βασικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ “Εβδομάδα ρωσικού κινηματογράφου” στη αίθουσα “Τερψιχόρη” έχει ως εξής:

ΚΥΡΙΑΚΗ 22.09.13
21.00 «ΜΕΤΡΟ» σκηνοθεσία. Α. Μεγκέρδιτσεβ

ΔΕΥΤΕΡΑ 23.09.13
17:00   παιδική ταινία  " ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΡΟΛΟΙ" σκηνoθεσία Ε. Μπορίσοβα
21.00 «ΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ» σκηνοθεσία .Σ. Στεπάντσενκο

ΤΡΙΤΗ 24.09.13
21.00 « ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΙΑ ΖΩΗ" σκηνοθεσία Ν. Χομερίκη 

ΤΕΤΑΡΤΗ 25.09.13
21.00 " ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ" σκηνοθεσία Κ. Ογκανεσιάν

ΠΕΜΠΤΗ 26.09.13
21.00 "Ο ΠΑΠΑΣ"  σκηνοθεσία Β. Χοτινένκο

Παράλληλα με το πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα, θα πραγματοποιηθούν και οι καλλιτεχνικές συναντήσεις με τους Ρώσους σκηνοθέτες, ηθοποιούς και καλλιτέχνες καθώς και μουσικές βραδιές με τους διάσημους καλεσμένους μας.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για πελάτες και επισκέπτες!

Η πολιτιστική αυτή εκδήλωση με την υποστήριξη του Porto Carras Grand Resort θα συμβάλει στην προώθηση του κινηματογράφου στην εθνική διεθνή αγορά, καθώς και την αλληλεπίδραση και τη συνεργασία μεταξύ των Ρώσων και Ελλήνων σκηνοθετών.
Εναλλαγή ανάμεσα στο πράσινο και το γαλάζιο, σε μία έκταση 17,630 στρεμμάτων, παρέχοντας υποδομές και ασφάλεια υψηλού επιπέδου, το συγκρότημα του Porto Carras ξεχωρίζει προσφέροντας συνδυαστικά τις ανέσεις ενός προνομιακού θέρετρου με σπάνιο κυματισμό στη θάλασσα και ζεστά νερά για μπάνια , Άνοιξη και Φθινόπωρο, πέραν του καλοκαιριού και το κύρος ενός διεθνούς συνεδριακού και πολιτιστικού κέντρου.
Έχοντας την δυνατότητα να φιλοξενήσει μέχρι 6.000 σύνεδρους σε περισσότερες από 20 αίθουσες, αποτελεί σημείο αναφοράς για τους διοργανωτές εκδηλώσεων κάθε κλίμακας, ιδιαίτερα εξαιτίας της μαγευτικής τοποθεσίας του και του άρτιου επιπέδου παροχής υπηρεσιών σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά.
Η επιλογή του Porto Carras Grand Resort για τη διοργάνωση του Φεστιβάλ Ρωσικού Κινηματογράφου δεν είναι τυχαία, καθώς η ιστορία του μοναδικού αυτού συγκροτήματος συνδέεται με τη διοργάνωση υψηλού κύρους event και συνεδρίων. Το συγκρότημα του Porto Carras φιλοξένησε με μεγάλη επιτυχία μερικά από τα σημαντικότερα διεθνή συνέδρια και εκδηλώσεις παγκοσμίου κύρους: Σύνοδος Κορυφής 2003, Επίσκεψη Προέδρου Πούτιν, Herbalife Vacations 2006, Expedia Summer Offsite 2006, Hydro Power 2006, 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Vodafone και πολλά ακόμα. Επίσης στις διάφορες αίθουσές του έχουν πραγματοποιηθεί πλήθος θεατρικών και μουσικών παραστάσεων καθώς μουσικοί διεθνούς φήμης συναντώνται στο Πόρτο Καρράς κάθε Καλοκαίρι - Φθινόπωρο για τον ”Διεθνή Μουσικό Μήνα”, όπου διδάσκουν, αλλά και ερμηνεύουν διάσημα κομμάτια δίνοντας συναυλίες ανοιχτές στο κοινό. Επιπρόσθετα, στο ανοιχτό θέατρο Apollon Open Theatre, σε αρχαιοελληνικό στυλ, το οποίο φιλοξενεί μέχρι και 800 άτομα, έχουν διοργανωθεί μουσικά και θεατρικά φεστιβάλ.

Το Porto Carras Grand Resort αποτελεί κοσμοπολίτικο θέρετρο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς και προσφέρει την πλέον ολοκληρωμένη εμπειρία διακοπών: δύο μοναδικά ξενοδοχεία 5 αστέρων- το Porto Carras Meliton 5* και το Porto Carras Sithonia 5* -, τη μυθική Βίλα Γαλήνη, εξοχικές πολυτελείς κατοικίες, το πρώτο ιδιωτικό Καζίνο της χώρας, δύο από τα μεγαλύτερα Κέντρα Θαλασσοθεραπείας & Spa της Νότιο-Ανατολικής Ευρώπης (έκτασης 4.700 τ.μ. & 1.900 τ.μ. αντίστοιχα), διεθνών προδιαγραφών Γήπεδο Γκολφ 18 οπών, ιδιωτική Μαρίνα 315 θέσεων ελλιμενισμού, το μεγαλύτερο και αρτιότερα εξοπλισμένο Συνεδριακό Κέντρο στη Βόρεια Ελλάδα, 3 ελικοδρόμια και 2 υδατοδρόμια για υδροπλάνα, ιππικό όμιλο, ακαδημία τέννις με 9 γήπεδα, ναυτικό όμιλο, κέντρο καταδύσεων και θαλάσσιων σπορ, γήπεδα ποδοσφαίρου, 5Χ5 και μπάσκετ, ποδηλατοδρόμους, βιολογικούς ελαιώνες 50.000 δέντρων και τον μεγαλύτερο ενιαίο βιολογικό αμπελώνα της Ελλάδος.

Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: