"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Συνάντηση Ε. Καρανάσιου και Ι. Δριβελέγκα με τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ

Τις απόψεις και τις σκέψεις τους για την αξιοποίηση της ιδιωτικής περιουσίας του Δημοσίου στη Χαλκιδική, αντάλλαξαν οι Βουλευτές Χαλκιδικής Γιάννης Δριβελέγκας – ΠΑΣΟΚ και Ευθύμης Καρανάσιος – Νέα Δημοκρατία, στην συνάντηση που είχαν με τον Πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ Στέλιο Σταυρίδη, την Τετάρτη 24 Απριλίου 2013.
Οι Βουλευτές ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ, μεταξύ άλλων, για την πορεία των προβλεπόμενων διαδικασιών αξιοποίησης του ακινήτου στο... Παλιούρι και της έκτασης στην περιοχή Αϊ Γιάννης στη Σιθωνία, τα οποία παραμένουν ανεκμετάλλευτα πολλά χρόνια.
Στην τελευταία του συνεδρίαση το Δ.Σ. του ΤΑΙΠΕΔ (17-4-2013) αποφάσισε την
έγκριση των οκτώ επενδυτικών σχημάτων που θα συνεχίσουν στη Β’ φάση του διαγωνισμού για την αξιοποίηση του ακινήτου στο Παλιούρι.
(Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε, LAMDA Έργα Ανάπτυξης Α.Ε.,  Mind Compass Overseas Ltd, ΔΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.- Τεχνικές, Εμπορικές, Βιομηχανικές και Τουριστικές Επιχειρήσεις , JSC DonskoyTabac, Ελληνοβαλκανική Συμμετοχών Α.Ε. , Μεντεκίδης Ιωάννης & Γεώργιος,  Isaev Igor).
Το ακίνητο προσφέρεται για την ανάπτυξη ενός οικιστικού συμπλέγματος υψηλού επιπέδου, με έμφαση στις εξοχικές κατοικίες και τις εγκαταστάσεις φιλοξενίας/αναψυχής.
Για την αξιοποίηση του ακινήτου στον Αϊ Γιάννη, η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος λήγει στις 26 Απριλίου και αναμένεται η αξιοποίηση να πραγματοποιηθεί μέσω της ανάπτυξης τουριστικών - παραθεριστικών κατοικιών και άλλων εγκαταστάσεων στα πλαίσια της γενικής χρήσης γης "Παραθεριστικό - Τουριστικό Χωριό" ή/και της λειτουργίας ξενοδοχειακής μονάδας και άλλων εγκαταστάσεων στα πλαίσια της γενικής χρήσης γης "Τουρισμός - Αναψυχή".

Δεν υπάρχουν σχόλια: