«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

20 ΙΕΡΙΣΣΙΩΤΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ... ΠΑΛΙ!!!!

Μια μερίδα κατοίκων της Ιερισσού συνεχίζει απτόητη και ανενόχλητη από την κοινωνική κατακραυγή, να κάνει αφόρητη τη ζωή συγχωριανών ή κοντοχωριανών τους, που διαπράττουν το μέγιστο αμάρτημα να εργάζονται στα Μεταλλεία Κασσάνδρας.
Όπως πληροφορηθήκαμε σήμερα το πρωί 20 Ιερισσιώτες εργαζόμενοι, ενώ κατευθύνονταν προς Στρατώνι, ομάδα συγχωριανών τους σταμάτησε στο... μπλόκο και τους προειδοποίησε να μην τολμήσουν να επιστρέψουν στην Ιερισσό, αν μαζί τους δεν έχουν και τις παραιτήσεις από τη δουλειά τους...!!!

Επίσης το πρωί ένας εργαζόμενος επιστρέφοντας από τη βραδινή βάρδια αναγκάστηκε να κάνει το γύρο της ενδοχώρας της ΒΑ Χαλκιδικής  για να φτάσει στο σπίτι του, καθώς δεν του επιτράπηκε να περάσει από το μπλόκο της Ιερισσού...!!!
Απίστευτα πράγματα στον καιρό του ιδιότυπου αντιμεταλλευτικού γύψου που έχει γίνει καθεστώς στην Ιερισσό. Να μην μπορείς να πας στο σπίτι ή στη δουλειά σου, αν δεν έχεις επάνω σου το πιστοποιητικό νομιμοφροσύνης, που φέρει φαρδιά πλατιά  τη σφραγίδα νομιμότητας των μπλόκων της Ιερισσού.


Τα συνεχιζόμενα κρούσματα ποικίλης μορφής επιθέσεων στους εργαζόμενους ανάγκασαν, όπως μάθαμε τα σωματεία εργαζομένων στα Μεταλλεία Κασσάνδρας και το Εργατικό Κέντρο Χαλκιδικής, να καταθέσουν μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου.

Ερώτηση: Αναρωτιόμαστε υπάρχει τρόπος να απαλλαγεί η Ιερισσός και οι κάτοικοι της από τον αντιμεταλλευτικό γύψο, που κάποιοι όψιμοι οικολόγοι της το έχουν περάσει κολάρο - θηλιά και έχουν προκαλέσει κοινωνική και οικονομική ασφυξία στην ευρύτερη περιοχή;

Απάντηση:.......

Δεν υπάρχουν σχόλια: