"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Σήμερα (1/3) το μεσημέρι στο δήμο Νεάπολης-Συκεών οι Δ.Σαλπιγγίδης και Κλ.Αθανασιάδης


● Θα παραστούν στην εξόρμηση εθελοντικής αιμοδοσίας που ολοκληρώνεται σήμερα

«Μεταγραφή» στη μεγάλη ομάδα του εθελοντισμού παίρνουν οι άσοι του ΠΑΟΚ Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Κλάους Αθανασιάδης, ενισχύοντας την εξόρμηση του δήμου Νεάπολης-Συκεών κατά την πρώτη για το... 2013 Εβδομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας και Κοινωνικής Προσφοράς, δίνοντας έτσι δυναμική ώθηση στο κίνημα κοινωνικής προσφοράς.
Οι δυο διεθνείς αστέρες του ποδοσφαίρου θα βρεθούν σήμερα, Παρασκευή 1 Μαρτίου, στο… γήπεδο του δημοτικού καταστήματος Νεάπολης (περιοχή Στρεμπενιώτη) στις 2.30 μ.μ., αποφασισμένοι να…σκοράρουν αυτή τη φορά υπέρ της κοινωνικής αλληλεγγύης και της προσφοράς αγάπης προς το συνάνθρωπό μας.
Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και ο Κλάους Αθανασιάδης, συνοδευόμενοι από στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ενισχύσουν με την παρουσία τους την εξόρμηση αιμοδοσίας, η οποία ολοκληρώνεται σήμερα, στέλνοντας ταυτόχρονα μήνυμα-προσκλητήριο συμμετοχής στη γιορτή αγάπης, ενώ θα υπογράψουν και αυτόγραφα στους μικρούς και μεγάλους φίλους τους.
«Πρόκειται για πράξη που αναδεικνύει την ευαισθησία των μεγάλων άσων του ποδοσφαίρου μας, και οφείλουμε να τους συγχαρούμε και να τους ευχαριστήσουμε. Παρά τις δυσκολίες του προγράμματος της ομάδας, οι δύο φίλοι μας βρήκαν το χρόνο να βρεθούν κοντά στους εκατοντάδες εθελοντές και να ενώσουν τη φωνή τους για ευαισθητοποίηση και συμμετοχή στις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης που αναπτύσσει ο δήμος μας. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε επίσης τον πρόεδρο Ζήση Βρύζα, το γενικό αρχηγό Κώστα Ιωσηφίδη, όλη της διοίκηση της ομάδας και τους συνεργάτες τους, που με τον ουσιαστικό και συμβολικό αυτόν τρόπο, παρά το βαρύ πρόγραμμα της ομάδας, βρίσκονται κοντά στο δήμο μας και στηρίζουν τις προσπάθειές του», δηλώνει ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης.

Με το χέρι στην καρδιά…
Η Εβδομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας και Κοινωνικής Προσφοράς, η οποία ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο από τη Δ.Ε. Πεύκων, ολοκληρώνεται σήμερα στις 8 μ.μ. με τελευταίο σταθμό το δημοτικό κατάστημα Νεάπολης, με όλα τα στοιχεία να κάνουν λόγο για μια επιτυχημένη εκστρατεία. Μέχρι σήμερα συγκεντρώθηκαν 691 μονάδες αίματος και στις τέσσερις Δημοτικές Ενότητες, απέχοντας ελάχιστα από την αντίστοιχη προσφορά αίματος του περασμένου Οκτωβρίου, ενώ ενθαρρυντικό είναι το γεγονός ότι στη Δημοτική Τράπεζα Αίματος, που είναι η μεγαλύτερη σε πανελλαδικό επίπεδο, έχουν εγγραφεί δεκάδες νέοι αιμοδότες που για πρώτη φορά προσήλθαν σε αιμοδοσία, μεταξύ των οποίων μαθητές από σχολεία του δήμου.
Η εξόρμηση, με κεντρικό σύνθημα «Συμμετέχουμε με το χέρι στην καρδιά» απευθύνεται σε όλους τους συμπολίτες μας, καθώς και σε κάθε άλλο ενδιαφερόμενο, προσκαλώντας τους σ’ ένα συνταρακτικό μάθημα ζωής!
Η αιμοδοσία πραγματοποιείται με τη συνεργασία των Τμημάτων Αιμοδοσίας των νοσοκομείων Άγιος Παύλος, ΑΧΕΠΑ, Ιπποκράτειο και Γ.Παπανικολάου, καθώς και του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων. Εκτός από την προσφορά αίματος, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγράφονται και στα Δίκτυα Εθελοντών Δοτών Αιμοπεταλίων, Δωρητών Οργάνων Σώματος και Δωρητριών Βλαστοκυττάρων του δήμου.  

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής (2313 313116, -160)
Συμβουλευτικός Σταθμός (2313 313151, -154)

Δεν υπάρχουν σχόλια: