"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Οι τσάμπα διπλωματικές μαγκιές του ΣΥΡΙΖΑ ...

Τελικά ο κ. Ολάντ δεν συναντήθηκε με τον κ. Τσίπρα. 
Και αυτό όχι μόνο αυτό αλλά ο Γάλλος Πρόεδρος κάρφωσε  στεγνά τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη συνέντευξη τύπου λέγοντας ότι κάποιοι είπαν ότι ήρθαμε εδώ να πουλήσουμε όπλα.

Και δυστυχώς αυτό το είπε ο ΣΥΡΙΖΑ που είναι ένα κόμμα που διεκδικεί την εξουσία. Όπως και ο...
κ. Τσίπρας έχει νωρίτερα χαρακτηρίσει τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας Ολαντρέου.
Όμως ανεξάρτητα από την άποψη που έχει ένα κόμμα ή ο αρχηγός του αυτά που πράττει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν συνιστούν πολιτική. Αποτελούν κατ ουσίαν διεθνές αντάρτικο που κλείνει πόρτες. Υπάρχει κάποιος όμως που να πιστεύει ότι η πόρτα της Γαλλίας πρέπει να είναι κλειστή; Υπάρχει κάποιος που να θεωρεί ότι με τακτικές πολιτικού απομονωτισμού τύπου Βόρειας Κορέας μπορεί να πορεύεται ένα κόμμα που θέλει να λέει ότι πιστεύει στην Ευρώπη και τη συνεργασία των λαών. Γιατί οι λαοί δεν είναι απρόσωποι  στην Ευρώπη. Έχουν ηγέτες τους οποίους έχει εκλέξει η πλειοψηφία.
Και δεν νοιάζεται κανένας για το αν ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε ή όχι συνάντηση με τον Ολάντ . Γιατί πολύ απλά και να ζητούσε δεν θα γινόταν. Και με τέτοιου είδους τοποθετήσεις θυμίζει το παιδάκι που δεν το παίζουν τα άλλα παιδιά και βγαίνει και λέει ούτε κι εγώ σας παίζω αλλά στην ουσία είναι απομονωμένο.
Αυτά προφανώς αποτελούν ψιλά γράμματα για το ΣΥΡΙΖΑ που το μόνο που κάνει είναι να πουλά τσάμπα διπλωματικές μαγκιές για εσωτερική κατανάλωση που δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα ούτε στη χώρα.

ΥΓ: Αλήθεια τι άποψη έχει ο ΣΥΡΙΖΑ για τη δήλωση Ολάντ ότι θα στηρίξει την ΑΟΖ εφ όσον ανακηρυχθεί από την Ελλάδα;

Του Νίκου Καρούτζου από Axiaplus 
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: