«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ



Στην 35η Διεθνή Τουριστική Έκθεση Βελιγραδίου συμμετέχουν εκπρόσωποι φορέων της Χαλκιδικής για την προβολή του τουριστικού προϊόντος.

Η συμμετοχή του Δήμου Σιθωνίας στην έκθεση αυτή θεωρείται σημαντική, καθώς πέρυσι ένας μεγάλος αριθμός Σέρβων τουριστών επέλεξαν τις παραλίες της Σιθωνίας για τις διακοπές τους. Στην έκθεση βρέθηκαν με μέλη του...
σωματείου ελευθέρων επαγγελματιών Πόρτο Κουφό -Τορώνης.
 
Την έκθεση τουρισμού του Βελιγραδίου επισκέφθηκαν ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου και η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, οι οποίοι παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου στα σερβικά ΜΜΕ για τον Ελληνικό Τουρισμό.


Οι δύο υπουργοί αναφέρθηκαν  στους παραδοσιακούς δεσμούς φιλίας που ενώνουν τους δύο λαούς, τονίζοντας ότι «ο τουρισμός μπορεί να φέρει τις δυο χώρες ακόμη πιο κοντά». Επίσης, υπογράμμισαν τις πολλές επενδύσεις Ελλήνων στη Σερβία στο χώρο του τουρισμού, που ανοίγουν ένα νέο επιχειρηματικό κεφάλαιο σε αυτή τη δύσκολη οικονομική περίοδο. Η υπουργός Τουρισμού σημείωσε ότι πάνω από 600.000 Σέρβοι κάθε χρόνο επισκέπτονται την Ελλάδα.

Η 35η Διεθνής Τουριστική Έκθεση Βελιγραδίου (από 21 έως 24 Φεβρουαρίου) είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση τουρισμού στη Σερβία. Ανταποκρινόμενη στα διεθνή πρότυπα, για περισσότερα από 30 χρόνια έχει δημιουργήσει σχέσεις συνεργασίας με τους εκθέτες της, προσφέροντας ποιότητα και ποικίλες δραστηριότητες και προσελκύοντας μεγάλο αριθμό εκθετών κάθε χρόνο.
Πέρυσι, περισσότεροι από 880 εκθέτες συμμετείχαν στην ITTFA, ενώ ο αριθμός των επισκεπτών ξεπέρασε 58.000. Ο διεθνής χαρακτήρας της εκδήλωσης, η οποία προσελκύει περισσότερους εκθέτες κάθε χρόνο από όλα τα μέρη του κόσμου, επιβεβαιώνεται με περισσότερους από 250 συμμετέχοντες από 43 χώρες.

Αποστολή Βελιγράδι, Μαρία Παπαδημητρίου
halkidikinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: