«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΙΡΑΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΣΕ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Τη διεύρυνση της συνεργασίας μεταξύ της επιχειρηματικής κοινότητας της Χαλκιδικής και της χώρας του Ιράν συζήτησαν, σε επίσκεψή στο Επιμελητήριο Χαλκιδικής, οι εκπρόσωποι αντιπροσωπείας επιτετραμμένων από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο του Ιράν και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.
Το επιμελητήριο Χαλκιδικής επισκέφθηκε δεκαμελείς αντιπροσωπεία μεταξύ των
οποίων ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου του Ιράν κος AJOUDANI LAHROUDI AHMAD, ο...
κος  SHEIKHANI ALIREAZ πρόεδρος των Αγροτικών Ενώσεων του Ιράν, ο κος HEIDARPOUR- RAHMATOLLAH γενικός γραμματέας των Αγροτικών ενώσεων του Ιράν καθώς και Ιρανοί επιχειρηματίες.
    Η επίσκεψη της Ιρανικής αντιπροσωπείας στο νομό μας την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου, εντάσσεται στην προγραμματισμένη επίσκεψή τους στην Ελλάδα από 23 έως 30 Οκτωβρίου 2012, προκειμένου να επισκεφτούν πτηνοτροφεία, σφαγεία, μονάδες ζωοτεχνίας και αγροκτήματα με την προοπτική να προκύψει συνεργασία ή και σύμπραξη με τα μέλη Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου του Ιράν.    
Την αντιπροσωπεία υποδέχτηκε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής κος Γκιλής Γεώργιος, την ενημέρωσε σχετικά με την επιχειρηματικότητα και τα προϊόντα που παράγει ο τόπος μας, και για τις δράσεις του Επιμελητηρίου.
Κατόπιν ακολούθησαν προγραμματισμένες επισκέψεις σε επιχειρήσεις του νομού μας. 
Η ιρανική αντιπροσωπεία, που τη συνόδευε και ο κος Γκιλής, επισκέφτηκε πτηνοτροφικές μονάδες στην περιοχή της Γαλάτιστας και του Λακκώματος, καθώς και επιχειρήσεις τυποποίησης ελιάς και φυτώρια.

Κατά κοινή ομολογία των μελών της ιρανικής αντιπροσωπείας, η επιχειρηματική τους επίσκεψη στη Χαλκιδική υπήρξε ιδιαίτερα εποικοδομητική, ενώ τόνισαν ότι θα ευδοκιμήσουν σίγουρα εμπορικές συνεργασίες στο επόμενο διάστημα, γεγονός που θα συσφίξει τις εμπορικές σχέσεις των δύο περιοχών.
Προτάθηκε επίσης από την μεριά των Ιρανών, αντιπροσωπεία επιχειρηματιών από τη Χαλκιδική να επισκεφτεί το Ιράν.
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου της Χαλκιδικής κος Γκιλής και ο πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου του Ιράν κος AJOUDANI LAHROUDI AHMAD, δεσμεύτηκαν ότι θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια από μέρους τους ώστε να φέρουν σε επαφή όσο το δυνατόν περισσότερες επιχειρήσεις και από τις δύο χώρες για τη δημιουργία συνεργειών και την κοινή ανάπτυξη επενδυτικών πρωτοβουλιών.



Με εκτίμηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΚΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: