"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΗ ΝΙΚΗΤΗ -ΦΩΤΟ-




Πάνω από 220 μικροί αθλητές και αθλήτριες συμμετείχαν στους Αγώνες Στίβου που διοργανώθηκαν στη Νικήτη, το Σάββατο, από  την ΕΑΣ  ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και το Γυμναστικό Σύλλογο «η Σιθωνία»   υπό την αιγίδα του Δήμου Σιθωνίας.


Οι αθλητές από Σωματεία της Χαλκιδικής και της Θεσσαλονίκης αγωνίστηκαν στο ύψος, στο μήκος, στη σφαιροβολία, στο μπαλάκι, στον ακοντισμό, στο τριπλούν, στο βάδην και στα 1000 μέτρα, ενώ οι μικρότεροι αγωνίστηκαν στα 50 μέτρα. Συνολικά ο......
αριθμός των συμμετοχών ξεπέρασε τους 220 απο τους συλλόγους: Αδωνης Θέρμης, ΠΑΟΚ, Ομιλος Πρωταθλητών Θεσσαλονίκης, Αετός Θεσσαλονίκης, ΑΣ Κένταυρος Καλλικράτειας, ΑΟ. Οξυθέμις Πολυγύρου, Γ.Σ.Σιθωνίας. Το όμορφο γήπεδο Νικήτης, οι πολλόι θεατές, ο μεγάλος αριθμός αθλητών-τριών και ο καλός καιρός  δημιούργησαν ένα εξαίρετο αθλητικό θέαμα, το οποίο ικανοποίησε την τοπική κοινωνία, η οποία έσπευσε στο γήπεδο Νικήτης.

Στους τρεις πρώτους κάθε αγωνίσματος απονεμήθηκαν  μετάλλια και διπλώματα. Ο δήμαρχος Σιθωνίας, Γιάννης Τζίτζιος, παρακολούθησε τους αγώνες και συνεχάρη τους αθλητές για τις επιδόσεις τους και τους διοργανωτές.

Την ικανοποίησή του εξέφρασε μιλώντας στο halkidikinews.gr o πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου «Σιθωνία», Νίκος Παπαδημητρίου, για τις πολλές συμμετοχές στους αγώνες στίβου και τόνισε ότι στη Χαλκιδική υπάρχουν πλέον αξιόλογοι σύλλογοι που κάνουν σημαντική δουλειά με τα παιδιά στο στίβο.

Οι αγώνες έγιναν απο εθελοντές κριτές της Θεσσαλονίκης, την ομάδα των οποίων πλαισίωσαν εθελοντές προπονητές των συλλόγων που συμμετείχαν, υπο την επίβλεψη του τεχνικού συμβούλου του ΣΕΓΑΣ-ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσαλονίκης Χρήστου Χρυσστομίδη και του υπευθύνου των αγώνων Νίκου Παπαδημητρίου. Επίσης για την καλή οργάνωση και διεξαγωγή των αγώνων, συμμετείχαν μέλη του συλλόγου με πρωτέβοντα ρόλο το διοικητικό συμβούλειο του Γ.Σ «η Σιθωνία».

Η οργανωτική επιτροπή ευχαριστεί ιδιαίτερα ορισμένα άτομα τα οποία εργάσθηκαν σε βαθμό πέραν του καλού νοουμένου καθήκοντος: αδελφές Χρυσούλα και Αγγέλα  Βαρβάγκα με τους συζύγους (μέλη του συλλόγου), την Ολγα Κυρέζη (αντιπρόεδρο του συλλόγου ), την πρόεδρο των αθλητών-τριών Μαρία Κουρμπέτη, τον προπονητή του συλλόγου Τ.Βυθούλκα, τον Δημήτρη Πέτρου μέλος του Δ.Σ του συλλόγου, τους κριτές και προπονητές που συμμετείχαν στη ομάδα των κριτών. Οι δαπάνες των αγώνων καλύφθηκαν αποκλειστικά απο τις συνδρομές των γονέων των αθλητών-τριών του συλλόγου "Σιθωνία".
Στη διάρκεια των αγώνων ο σύλλογός τίμησε την Ιζαμπέλα Τσέγκο, του αδελφού συλλόγου Α.Σ Καλικράρειας, γιατι στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΠΚ/Α του 2012, στο Ναύπλειο, κατέκτησε την πρώτη θέση στη σφαιροβολία και δισκοβολία.

του Θοδωρή Δούκα






















halkidikinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: